• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer epilasyon

Shin min ah

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2019
102
47
28
28
Ankarada tüm vücut lazer epilasyon yaptırmak istiyorumda deneyimi olan arkadaşlar fiyat ve deneyim paylaşırsa benim gibi düşünen kişilerde güncel olarak bilgilenmiş olur.

Ben başlayalı 4 ay oldu özel clnc medilife a gidiyorum.%20 azalmam var dün tarama seansına gittim. Toplam 8 seans gitmeyi planlıyorum. Hangi bölgeler için düşünüyorsunuz ben seans başı ödüyorum.

500 TL civarında ödeme yapıyorum ama yine yoğunluğuna göre bir fiyat alın seyrekse kıllarınız alan darsa ona göre fiyat veriyorlar.

Kızlar alakasız olacak ama, ilk seansımı olalı 5 gün oldu koltuk altlarımda neredeyse tüy kalmadı döküldü keza alt bacaklarım da öyle, bu dökülen tüyler yeniden çıkacak mı?

Ankarada tüm vücut lazer epilasyon yaptırmak istiyorumda deneyimi olan arkadaşlar fiyat ve deneyim paylaşırsa benim gibi düşünen kişilerde güncel olarak bilgilenmiş olur.
Çığlık çığlığa yaptırmayın diye herkese söylemek istediğim şey.Hastanede bile olsa sıkıntı yaşayabiliyorsunuz.Zaten doktor olmayan birine yaptırmak çok tehlikeli.Onkoloji uzmanı Prof.Erkan Topuz'a göre düzenli bakımı yapılmayan cihazlar kansere sebep olabiliyor.Lazer işlem yapan sözde güzellik uzmanları için sağlığınızın hiç bir önemi olmadığından dolayı, benlerinizi koruma altına almadan atış yapıyorlar ve çok tehlikeli olan bir kanser türüne sebep olabilir diye doktorlar baş bas bağırıyor. Ayrıca seans sayısı artıkça hiç tüy kıl olmayan yerlerimizde, özellikle yüz ve boyun bölgesinde tüyler kıllar çıkmaya başlıyor.Koltuk altı kararması, dirsek ve diz kapağı kararması oluyor.
Not: Lazer yüzünden kanser olan hiç bir vaka yokmuş ama bu olmayacağınız anlamına gelmez.Bence en iyisi güvenilir markaların ev için ürettiği lazer cihazları.Doktor olmayan birine asla işlem yaptırmayın.

Back