- 26 Nisan 2017
- 1.315
- 6.017
-
- Konu Sahibi Browni_intense
Ben nişantaşı da deniz estetik diye bir merkeze yaptırdım cok memnun kaldım demet hanım var orada cok iyi ilgileniyor.. Numarasını verebilirim.Yarın randevum var ama ben biraz panik oldum. İlk defa yaptıracağım daha önce yaptırmayı düşündüm ama cesaret edemedim. Koltuk altı ve Özel bölge için gideceğim. Daha önce lazer yaptırıp memnun olan ya da olmayan var mı.
Bazı klinikler de kontrol atışı, deneme atışı yapıyorlar.İsimleri değişiyor bende deneyerek başlamıştım özel clnc medilife da bitirdim tedavimi memnun kaldım.Neden panik oldun? Bittiğinde iyiki yaptırmıştım diyorsun memnun kalabilecegin biyerden biterse tabi.Yarın randevum var ama ben biraz panik oldum. İlk defa yaptıracağım daha önce yaptırmayı düşündüm ama cesaret edemedim. Koltuk altı ve Özel bölge için gideceğim. Daha önce lazer yaptırıp memnun olan ya da olmayan var mı.
Yok değilimAnkara'da mısınız acaba?
Ben başka şehirdeyim biraz uzaktaBen nişantaşı da deniz estetik diye bir merkeze yaptırdım cok memnun kaldım demet hanım var orada cok iyi ilgileniyor.. Numarasını verebilirim.
İlk olduğu için nasıl olur diye biraz tedirgin oldum ama şuan bir problem yok bir seans bir kontrol yapıldı şimdiden sonuç çok iyi.Bazı klinikler de kontrol atışı, deneme atışı yapıyorlar.İsimleri değişiyor bende deneyerek başlamıştım özel clnc medilife da bitirdim tedavimi memnun kaldım.Neden panik oldun? Bittiğinde iyiki yaptırmıştım diyorsun memnun kalabilecegin biyerden biterse tabi.
canm meraba bende medilife gitöek istiyorum hastane olması için ama hangi ilin medilifena gittiniz acabaBazı klinikler de kontrol atışı, deneme atışı yapıyorlar.İsimleri değişiyor bende deneyerek başlamıştım özel clnc medilife da bitirdim tedavimi memnun kaldım.Neden panik oldun? Bittiğinde iyiki yaptırmıştım diyorsun memnun kalabilecegin biyerden biterse tabi.
Ankara özel clinic medilife a gittim ben hastane değil klinik ama memnun kaldım siz hangi ildesiniz?canm meraba bende medilife gitöek istiyorum hastane olması için ama hangi ilin medilifena gittiniz acaba
Sizin adınıza sevindim umarım istediğiniz gibi sürer kurtulursunuz.Yok değilim
Ben başka şehirdeyim biraz uzakta
İlk olduğu için nasıl olur diye biraz tedirgin oldum ama şuan bir problem yok bir seans bir kontrol yapıldı şimdiden sonuç çok iyi.
ben istanbul beylikdüzünde medilife başlıcam canm 4 sean 850 8 seans 1700 dedilerAnkara özel clinic medilife a gittim ben hastane değil klinik ama memnun kaldım siz hangi ildesiniz?
Hangi bolgeler icin?ben istanbul beylikdüzünde medilife başlıcam canm 4 sean 850 8 seans 1700 dediler
beylikdüzüHangi bolgeler icin?
canim vucutta hangi bolgelerbeylikdüzü
tüm bacak pikini koltuk altı 850tlcanim vucutta hangi bolgeler
seans başımı?tüm bacak pikini koltuk altı 850tl
Estethica atasehir e gidiyorum levent ve bakırköydeydi sanırım subeleri vardıavrupa yakası alex yapan yer bilen yomu ya ??? çoğu konuya baktım kesin bişi yok...