Lazer Epilasyon Lazer Epilasyon

Browni_intense

Mom to be ❤❣
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2017
1.315
6.017
Yarın randevum var ama ben biraz panik oldum. İlk defa yaptıracağım daha önce yaptırmayı düşündüm ama cesaret edemedim. Koltuk altı ve Özel bölge için gideceğim. Daha önce lazer yaptırıp memnun olan ya da olmayan var mı.

Ben nişantaşı da deniz estetik diye bir merkeze yaptırdım cok memnun kaldım demet hanım var orada cok iyi ilgileniyor.. Numarasını verebilirim.

Bazı klinikler de kontrol atışı, deneme atışı yapıyorlar.İsimleri değişiyor bende deneyerek başlamıştım özel clnc medilife da bitirdim tedavimi memnun kaldım.Neden panik oldun? Bittiğinde iyiki yaptırmıştım diyorsun memnun kalabilecegin biyerden biterse tabi.

Ankara'da mısınız acaba?
Yok değilim

Ben nişantaşı da deniz estetik diye bir merkeze yaptırdım cok memnun kaldım demet hanım var orada cok iyi ilgileniyor.. Numarasını verebilirim.
Ben başka şehirdeyim biraz uzakta

İlk olduğu için nasıl olur diye biraz tedirgin oldum ama şuan bir problem yok bir seans bir kontrol yapıldı şimdiden sonuç çok iyi.

canm meraba bende medilife gitöek istiyorum hastane olması için ama hangi ilin medilifena gittiniz acaba

Merhaba,
Ben de lazer yaptırdım fakat hiç memnun kalmadım, çünkü kayıt olmadan öncee herkes o kadar iyi o kadar nazik ve manipülatif ki. Sizi siyah kıllarınızın gideceğine inandırıyorlar. Fakat hiçbir şey göründüğü gibi olmuyor.
Çalışacağınız kurumu seçerken dikkatli olun. Haklarında yazılmış şikayetlere kulak verin. Ben yapmadım çok pişmanım. Akrabam vasıtasıyla Haznedar Nexus Güzellik Merkezi'ne kaydoldum fakat çalışanları çok özensiz ve ilgisizdi. Randevu almak için saatlerce telefonda bekliyordum kimse telefonu açmıyordu. Zor bela randevu aldınız diyelim, vaktinde gitseniz bile saatlerce bekletiyorlardı seansa almak için. Beyaz tenliyim ve kıllarım siyah-kalın. Buna rağmen doğru düzgün dökülme olmadı. Kalan seanslarımın ücretinin iadesini istedim, vermediler.
Sözlerime kulak verin "Eğer bir kurum sizden peşin para istiyorsa, sözleşmeyi imzalamanız için ağzınıza bakıyorsa oradan uzak durun."
Hakkımı arıyorum ve aramaya devam edeceğim, hem param hem de vaktim Nexus Güzellik Merkezi tarafından harcandı.
Yaşadıklarımı detaylıca anlattım buradan okuyun.
Seçeceğiniz kurumun gerçekten işinin ehli olduğundan emin olduktan sonra kayıt olun, yoksa benim gibi aylarca uğraşırsınız hakaretlere uğradığınızla kalırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…