Benim yüzde tek tük sert kıllar var onları iğneliyle deneme atışı yapcam memnun kalırsam iğneliye devam cünkü hamilelikte nede bidaha cıksın istemiyorum. Tek sorun boynum orda baya yaygın tüyler orayı sormam gerek uzmana. Vücüdümün gerisini alex yada diyotlan yapmaya düşünüyorum ama sadece çok cıkan yerleri mesela bikini bölge yada göbek cizgisi gibi. Geriye kalan ince seyrek tüyleride ağdaylan alırım:) şuanki hal böyke buzamana kadar hep ağdaylan aliyordum yüzümü azalma var diyebilirimlazer büyük rahatlık bence, aklım olsaydıda daha önce başlasaydım diyorum, ben hala devam ediyorum ve seans aralığım 2 bucuk ay kadar şuan, insanın kafası rahat oluyor :))
Hiç denemedim açıkcası karınca yağını bebeklere sürerler bizim orda büyüyünce tüyleri çıkmaması için:0 2 kere ameliyat oldum kıl dönmesinden biri kuyruk sokumunda biri ise kalçamda çıktı o yüzden değmiyorum artık biyerime korkudan çok çektim popomda kocaman delik vardı resmen kıl yuvası cıkardılar derimin altından. Ondan tam kesin cözüm lazım ağdaylan felan uğraşmaktan korkuyorum öbür aya doğa hanım diye bi bayandan randevu aldım istanbulda tanınmış biri bakalım sonuç ne olacak:)
Yok İzmir'de yaptırıyorum, şükür memnunum şuan :)Peki nerede yaptırıyorsunuz alexi istanbuldamı?
Ayy bana istanbulda avrupa yakasında bi yer lazım araştırıyoruö çok fazla yerler olduğu için karar veremedim
Karınca yağını kullanıyor musunuz hala? Sonuçlar nasıl, işe yarıyor mu?Benim arkadaşım o bölgesine iğneli yaptırıyor, işlem süresi uzun sürüyor bide oradaki deri daha hassas olduğu için acıyor biraz tabi :/ ben oraya yaptırmadığım için yorum yapamam ama vücutla ilgili kafanıza takılan varsa cevaplayabilirim :) birde bence iğneliden önce boyun bölgenizi alıyorsanız karınca yağı denediniz mi ? Ben dudak üstü için yeni başladım, işe yarıyor diyorlar bakalım..
göbek çizgisine bende istedim ancak görmez, görsede seans süresi uzun olur boşuna yapmayalım dediler çok diretsemde :)) siyah ama ince, orayada sanırım karınca yağı deneyeceğim
Evet kullanıyorum, 2. Kez uyguladım geçen hafta. Henüz aynı valla öyle görülür bir fark göremedim.. 3 defa daha uygulayacağım hani 5ten sonra farkedilir bir şey olmazsa yalanmış diyeceğimKarınca yağını kullanıyor musunuz hala? Sonuçlar nasıl, işe yarıyor mu?