Lazer epilasyon zararları ve doğal yöntemler :/

matemm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2013
3.112
947
34
Lazer epilasyon yaptıranlarda kalp hastalığı ortaya çıkarsa eğer,mesela baypass ameliyatı olduğunuzu farzedin..bacaklarınızdaki damarlar alınıp kalbe takılıyor.Ama lazer yaptırmışsanız o damarlar kullanılamıyormuş........
Bu bi ihtimal tabii ama hernekadar zararsız deselerde,dalga boylarından kaynaklı sorunlar elbetteki çıkacaktır..

Bu yüzden iğneli epilasyona yöneldim forumda bazı kişiler genital bölgeye bile uyguladıklarını ve sonuç aldıklarını yazmışlar..hemde yıllar önce..ben bu zamana kadar hep jilet tüy dökücü kullandığım için her yöntem korkutucu gelsede başlamak istiyorum artık..Ama genitalde her yeri detaylı alıyorlarmı üstelik utanıyorumda:/
Lazerle ilgili duyduğum doğruysa sadece genitale yaptırmak mantıklı olurmu sizce?bacaklar hariç..
Yada iyi bi iğneli epilasyon yeri..
ve tecrübelilerden doğal yöntemlerle kurtulanlar...lütfen yardımcı olun..

Merhaba matemm hanım:)
Bir sonuç alabildinizmi? Aynı soruları bende forumlarda soruyorum pek cevap veren yok bu beni üzüyor ne yapacağım bilmiyorum. Galiba alet alıp evde yapacaö genitalı utancımdan

İğneli epilasyon daha uzun sürüyoe işlem süresi ve normal lazere göre acıtıyor diye biliyorum, lazerden sonra kalan birkaç tüy rahatsız ettiği zaman ya da bölgede lazerlik değilde az birkaç tüy varsa iğneli epilasyon daha mantıklı geliyor doğrusu bana, ama tabiiki tercih.

Ben lazer yaptırıyorum deriyle temas etmediğini, lazer atışının kıl köküne atıldığını söylediler- alexandrite- ( doğru yazmısımdır umarım ). Bana mantıklı geldi çünkü kıl tüy olmayan bölgeye atış yaptığında bir şey hissetmiyorsun, hissetmiyorsanda bir etki etmiyor yani tenin ışını almıyor demektir.
Kötüyü düşünmemek lazım yani mikrodalgada herkes kullanıyor ve yemeği ısıtırken radyasyon yüklediğini söylüyorlar, kullanıyor muyuz yinede , evet :/
Damarları öldürmez bence o zaman kılcal damar çatlaması gibi şeylerle karşılaşmaz mıyız ki bilemedim

lazer büyük rahatlık bence, aklım olsaydıda daha önce başlasaydım diyorum, ben hala devam ediyorum ve seans aralığım 2 bucuk ay kadar şuan, insanın kafası rahat oluyor :))

lazer büyük rahatlık bence, aklım olsaydıda daha önce başlasaydım diyorum, ben hala devam ediyorum ve seans aralığım 2 bucuk ay kadar şuan, insanın kafası rahat oluyor :))
Benim yüzde tek tük sert kıllar var onları iğneliyle deneme atışı yapcam memnun kalırsam iğneliye devam cünkü hamilelikte nede bidaha cıksın istemiyorum. Tek sorun boynum orda baya yaygın tüyler orayı sormam gerek uzmana. Vücüdümün gerisini alex yada diyotlan yapmaya düşünüyorum ama sadece çok cıkan yerleri mesela bikini bölge yada göbek cizgisi gibi. Geriye kalan ince seyrek tüyleride ağdaylan alırım:) şuanki hal böyke buzamana kadar hep ağdaylan aliyordum yüzümü azalma var diyebilirim

Benim arkadaşım o bölgesine iğneli yaptırıyor, işlem süresi uzun sürüyor bide oradaki deri daha hassas olduğu için acıyor biraz tabi :/ ben oraya yaptırmadığım için yorum yapamam ama vücutla ilgili kafanıza takılan varsa cevaplayabilirim :) birde bence iğneliden önce boyun bölgenizi alıyorsanız karınca yağı denediniz mi ? Ben dudak üstü için yeni başladım, işe yarıyor diyorlar bakalım..
göbek çizgisine bende istedim ancak görmez, görsede seans süresi uzun olur boşuna yapmayalım dediler çok diretsemde :)) siyah ama ince, orayada sanırım karınca yağı deneyeceğim

Hiç denemedim açıkcası karınca yağını bebeklere sürerler bizim orda büyüyünce tüyleri çıkmaması için:0 2 kere ameliyat oldum kıl dönmesinden biri kuyruk sokumunda biri ise kalçamda çıktı o yüzden değmiyorum artık biyerime korkudan çok çektim popomda kocaman delik vardı resmen kıl yuvası cıkardılar derimin altından. Ondan tam kesin cözüm lazım ağdaylan felan uğraşmaktan korkuyorum öbür aya doğa hanım diye bi bayandan randevu aldım istanbulda tanınmış biri bakalım sonuç ne olacak:)

Hayırlısı olsun bakalım inşallah sizde rahatlarsınız :) benim çok ani oldu bilgi almaya diye gittim yaptırmaya karar verdim :)) bu emladır vs uyuşturucu krem tavsiyelerini okumuştum ama gerek kalmıyor işlem süresi kısa olduğı için, bi ilk seansta ilk olduğu için tabi acı hissediliyor anlık ama ikincisi daha rahattı :)

Ayy bana istanbulda avrupa yakasında bi yer lazım araştırıyoruö çok fazla yerler olduğu için karar veremedim

Karınca yağını kullanıyor musunuz hala? Sonuçlar nasıl, işe yarıyor mu?

Karınca yağını kullanıyor musunuz hala? Sonuçlar nasıl, işe yarıyor mu?
Evet kullanıyorum, 2. Kez uyguladım geçen hafta. Henüz aynı valla öyle görülür bir fark göremedim.. 3 defa daha uygulayacağım hani 5ten sonra farkedilir bir şey olmazsa yalanmış diyeceğim daha ilk iki seferdende etki etmesini bekleyemem tabi :/ sabır lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…