Lazer epilasyon yüzünden hasar gören cildimi (yüzümü) nasıl onarabilirim ?

GunhesH

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2006
3.433
10
arkadaşlar ben 1 sene boyunca lazer epilasyon yaptırmıştım yüzüme..açıkcası çok da faydasını görmediğim gibi cildime ciddi zararlar verdi..sürekli roza hastalığına sahipmişim gibi yanaklarım kızarık kızarık ve aşırı hassas..en basit bir kremin içindeki az miktardaki alkol bile yüzümü yakıyor..herşeyi yüzüme süremez oldum...keza bebek sabunu bile yüzümü yakıyor...2 sene oldu ve cildimin bu durumu hala geçmiş değil...bebak ürünleriyle cildimi toparlamaya çalışıyorum biraz yumuşaklık verdi gibi ama bilmiyorum yoksa kendimi mi kandırıyorum ? bepanthene ise kuruma yapıyor... cildim kuru ve aşırı hassas bir cilde dönüştü..sanırım cildin kooruyucu tabakası hasar gördü ve cilt kendini yenilemiyor..eski cildimi çok arıyorum...
bana ürün önerisi olan var mı ? cildimin eski dayanıklılığına ve yumuşaklığına kavuşmasını istiyorum...

Ben de o tarz bi hassasiyet olmadı ama lazerin zarar verdiğini düşünüyorum... sanki yüzdeki yağları eritiyor, derin çukurlar oluşuyor... yaşlanmış gibi :S

şu ana dek 10 seans kadar yüzüme lazer yaptırdım ama çok şükür en ufak bir zarar görmedim,en ufak bir yanık olmadı. Üstelik tüylerimden %80 kurtuldum, kalanlar çok inceldi,1-2 seans daha gidip bitireceğim inş. Yaptırdğn yere şikayetçi olmadın mı? En azından ciddi bir cilt tedavisi verip ücretsiz,size yardımcı olmalılardı.

X