• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer epilasyon yardim!

fenuerna

Guru
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2010
45
4
296
İstanbul
Merhaba arkadaslar size bir sey danisacaktim. Ben gecen gun bir guzellik merkeziyle konustum tam bacak genital k.alti 8 seans 800 lira dedi ben kol isteyince de hepsi bir arada 1000 lira olur dedi. Iki taksitle odiycem bir kac kisiye danistim guvenilir yer dedi benle ilgilenen kadin da 8 seans bitmeden tuyler bitiyo zaten dedi. Sizce fiyat uygun mu bnm tereddutum su yonde yazin leke kaliyomus yaptirinca ben de tam yaz ustu basliyorum kisimi beklesem yoksa? Yada bu zamanlarda yaptiranlar var mi ? Aydinlatirsaniz cok sevinirim simdiden tesekkurler

Merhaba arkadaslar size bir sey danisacaktim. Ben gecen gun bir guzellik merkeziyle konustum tam bacak genital k.alti 8 seans 800 lira dedi ben kol isteyince de hepsi bir arada 1000 lira olur dedi. Iki taksitle odiycem bir kac kisiye danistim guvenilir yer dedi benle ilgilenen kadin da 8 seans bitmeden tuyler bitiyo zaten dedi. Sizce fiyat uygun mu bnm tereddutum su yonde yazin leke kaliyomus yaptirinca ben de tam yaz ustu basliyorum kisimi beklesem yoksa? Yada bu zamanlarda yaptiranlar var mi ? Aydinlatirsaniz cok sevinirim simdiden tesekkurler

slm ben şu anda koltuk aldı kaş arası bıyık ve genital bölgeye yaptırıyorum 3 seans gittim 1 tanesine ücret almadılar seans başına 100 lira ödüyorum öyle toptan para verme tatlım memnun kalmazsan degiştirme imkanın olsun gittigin yeni birde kıl tipine göre mi bakalım ordaki cihazlar ben alexle yaptırıyorum çok mumnunum şuanda yok denecek kadar az ve en ceç 5 seansa biter denio ...

Back