• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Yaptırmak İstiyorum...

HeyLeo

Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2013
29
0
16
Balıkesir
merhaba
öncelikle biraz kendimden bahsedeyim ben bir öğrenciyim.benimle cok dalga geciyorlar durumu biliyorsunuz.lise 3 e gidiyorum.durumum cok acık bu lanet olası sey ler benım psikolojimi bozdu üstünede arkadasların dalga gecmesı vs vs.ben kendımı bıldıgımden beri boyleyım.suan ne arkadaslarımla denıze gıdebılıyorum nede şort gıyebılıyorum:).Abartılcak kadar kıl yok.fakat ben bunu kafaya taktım bunların hepsinden kurtulmak istiyorum.Öncelikle hormonlarıma baktıracağım.ondan sonra paramı biriktirip bu işe koyulacağım.ne çekdiğimi allah bılır.Bende araştırma yaparken buraya rast geldım sizler deneyimlerinizle bana yardımcı olun ablalarım abilerim :) istanbulda oturuyorum ne kadar maliyeti olacak ve kesin sonuc alabilecekmiyim?
Sizlere cok teşekkür ediyorum...

Şekerim , durum fena değilse tüylerini sarartabilirsin.

Hangi şehirdesin ? Lazer epilasyon topiğinde bolca tavsiye var, onlara bakabilirsin.

bende yaklaşık bir buçuk senedir gidiyorum sonuç süper..ama nerede yaptıracğın çok önemli iyice araştır öyle git yoksa parana yazık olur..
birde seanslara gittikçe ödeme yap toptan para verme bence..

bende yaklaşık bir buçuk senedir gidiyorum sonuç süper..ama nerede yaptıracğın çok önemli iyice araştır öyle git yoksa parana yazık olur..

selen, istanbuldamısın memnun kaldım demişsin bende gitmek istiyorumda sakıncası yoksa gittiğin yerin adını verebilirmisin

istanbulda oturuyorum bakırkoyde.yer istanbul ıcı olsunda gerisi onemli değil.birde kesin kurtulacakmıyım cıksa bıle eskisi gibi çıkmasın.

selen, istanbuldamısın memnun kaldım demişsin bende gitmek istiyorumda sakıncası yoksa gittiğin yerin adını verebilirmisin

yok canım ya bursa dayım ben..arkadaş sonuç alır mıyım diye merak edince yardımcı olmak için yazdım..

istanbulda oturuyorum bakırkoyde.yer istanbul ıcı olsunda gerisi onemli değil.birde kesin kurtulacakmıyım cıksa bıle eskisi gibi çıkmasın.

maalesf istanbulda değilim ben yoksa benim gittiğim yeri önerirdim sana..tabi çıkmaya devam ediyor ama bi zaman sonra tüyler seyrekleşip inceliyor..

Back