Lazer epilasyon yaptırıp memnun kalanlar yardım edermisiniz?

hzeldlara

hazel dilaranın annesi
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2015
480
264
123
41
Arkadaşlar hamileliğim boyunca eşimden çekindiğim ve kuaför salonlarını hijyenik bulmadığım için malum bölgelere ve bacaklarıma jilet sürmek zorunda kaldım ve tahmin edersiniz ki artış oldu. şimdi ikinci bir bebeğimiz olsun istiyorum ama hamile kalmadan da bu sorunumdan kurtulmak istiyorum. lazer yaptırıp memnun kalanlar ya da kalmayanlar görüş bildirebilirler mi? lazer yaptırmadan önce nelere dikkat etmek lazım. sanırımlazer boyunca da kıllar jiletleniyormuş

ben yaptırdım diode tu cihaz sanırım çok düzenli gitmedim yazında bronzlaştığımdan dolayı gitmemiştim. koltuk altım bitti bikini bölgesi çok az kaldı kollarda bitti gibi tek tük kaldı ben lazer yaptırırken hiç ihtiyac duymadım almaya zaten kendi dökülüyo. sadece bi gün önce jiletleniyordu sonradan yazılım değişti dediler artık saç traş makinesi ile alıp gidiyorum kökler görünür oluyor. zararı var mıdır bilmiyorum da çok çok çok büyük rahatlık kolaylık

alexendar makinesi olan bir hastanede yaptır mutlaka verebileceğim tek tavsiye bu..

Benim yaptırdığım makinede 5 gün önceden jilet yapmak gerekiyordu. Ama o süre seans ilerledikçe uzuyor çünkü kıl çıkmıyor.

Ben yaptırdım çok rahat ettim tavsiye ederim. Doğumdan sonra tekrar başlayacağım. Çünkü 2-3 sene sonra az da olsa tekrar çıkıyor.

Bende çok mennun kaldım.
6 seans satın almıştım 3 seans gittim ve geçen sene roaccutane kullandığım için ara vermiştim.
3 seansta bile koltukaltım tek tük çıkıyor 2 ayda bir alıyorum.Ama zaten 20 yıldır komple heryerime makina kullanıyordum yani tüğlerim çok zayıftı onun için makinayı yüksek ayarda kullanıyorlardı ve çok canım yanıyordu.
Hatta 3 seans hakkımı daha kullanmadım ama tavsiye edeceğim tek şey EMLA KREM var gitmeden 1 saat önce kullanırsan çok iyi olur acı sızı hissetmezsin

Ben koltukaltım için lazere gitmiştim. 8 seans gittim ve sadece azalma oldu btmedi. Bıraktım şimdi iğneli epilasyona gidiyorum.

Kolaltı bölgesi için gidiyorum.. memnunum 6 seans gittim. 5-6 aydır toplasan 8-10 tüy var ince ve sarı. Sanırım lazerin görmediği tüyler.

Ben de lazer yaptırıyorum. Önceden ağda ile alıyordum çok acı yoktu ama lazere başladığımda jiletle kendileri aldılar ve inanılmaz bi acı duydum. Zamanla acı azaldı tüylerim de öyle. Kesinlikle duyduğum acıya değiyor şimdiki görüntü çok güzel hemen başlayın

7 seans koltuk altı gittim bi seansim kaldı ve tüyler ince tek tuk su an.
Bikiniye de 3 seanstir gidiyorum sadece incelme ve hafif çok hafif seyreklesme oldu.
Yuzume de 8 seanstir gidiyorum 2 seansım kaldı,favoriler inceldi tüyler inceldi lakin tuysuz bolgelerde çıktı,igneliye başlıcam bittikten sonra

Aşırı memnunum.
Alexanderite marka alet harika.
Koltuk altı ve bikini tamamen bitti bende.
Yüzyılın icadı.
Emin ol, keşke daha önce yaptırsaymisim diceksin

hayatımda kendim için yaptırdığın en güzel şey bu lazer oldu.

Lazer de %100 çözüm değil.
Hormonlar değişince tekrar çıkıyor.
Hamilelikte zaten hormonlar değişeceği için bence hamilelikten sonra yaptırın yaptıracaksanız.

Kendim lazer yaptırmadım ancak eltimin ablası yaptırdı.
Nitekim hamile kalınca tüyler tekrar çıktı.

emla bende ilk ise yaradi sonraki seanslarda hic uyusturmadi cok fena canim yaniyo ozellikle bikini bolgesinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…