Lazer epilasyon yaptıranlara bir sorum var!

mucok

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2010
554
5
Merhaba arkadaşlar kuzenim bir guzellik merkezinde 1500 tl ye -10 seans (tüm vücut )diode marka lazer aletiyle 6 aydir epilasyon yaptıriyor.

Geçen ay benim içinde konuşmuş 550 tl ye 10 seans yarım bacak,genital,koltuk altı için fiyat aldık..

Dün kuzenim bana geldi genital bölgesinin üst kısmını gösterdi. En son 1 ay once gitmiş, tamam çıkmamiş ama kıl kökleri belli oluyor siyah noktalar ve bir kaç tane minik tüyler var sizde de böylemi oluyor. Sanki bir kac ay gitmese çıkar gibi bir izlenim verdi bana, kendim de yakın zamanda gitmeyi düsündüğüm için cevaplarınızı merakla bekliyorum..

kuzenin kaçıncı seansına gitmiş seans öncesi jiletle alınıyor lazerden bir 10 gün sonra çıkanlar uzayıp dökülüyor daha sonra bu dökülmeler kalıcı hale geliyor

ben de diode lazere gidiyorum dökülen yerlerimde bahsettiğin gibi bir görünüm yok 5. seansa gittim en son.

henüz yüzde yüz bitiş yok ama epey ilerleme var yer yer dökülmeyen kısımlar kaldı onlar da kalan seanslarımda biter diye düşünüyorum.

ben diode.u etkili bir yöntem olarak gördüm özellikle esmer tenler için geliştirilmiş

herşeyden önce gittiğin yer çok önemli. ben bir yerde her ay dünyanın parasını verdim. bişi olmadı. sonra başka bir yere gitmeye başladım. 500 tl bitime kadar anlaştık. bir senedir gidiyoum. kalın tüyler çoktan bitti. şimdi inceleri eritmeye çalışıyorlar. benim gittiğim yerdeki güzellik uzmanı jileti kesinlikle yasaklamıştı. gerekirse hiç alma ben burda traş makinası ile alırım dedi. antalyada olup isteyen varsa ismini yazabilirim. hatta geçenlerde de kampanyaları vardı.

Genel olarak cevaplıyorum.

Kuzenim 6. seansina gitti her seans öncesi o da jilet kullanıyor, sanirim bu her yerde aynı..

Kendisi esmer ve çok tüylü biriydi bu yüzden tüm vücut yaptırmayi tercih etti ona kalirsa o memnun..

Ben ise fazla tüylü biri degilim bacaklarimın sadece dizden altinda var evlenmeden önce hiç almıyordum dügün günü mecbur gibi hissetim ağda yaptırdim simdiye kadar hiç jilet vurmadım, kumral ve buğday tenliyim bu makina bende ne kadar etki gösterir bilmiyorum..

Kuzenim buradan bahsetmeseydi kesinlikle çok iyi arastırdığım bu işte en iyi olan bir hastanede yaptıracaktım epilasyonumu ama kuzenim memnunum diyince ve fiyatından bahsedince cazip geldi.. Her ay agdacıya 50 lira gibi bir rakam versem zaten ayni fiyata tekabül edicek en azından 10 ay rahat gezerim ibaresiyle gitmeyi düsunuyorum ama sonradan daha beter olmaz umarım ayrıca bitmesini de istiyorum tabii ki..

ben başlamadan önce lazer epilasyonda kullanılan makineleri araştırdım diode.u uygun buldum çünkü ben de buğday tenliyim. tüm bacak + genital + kol altı gidiyorum. en hızlı kol altında etki etti. neredeyse bitti. diğer bölgelerden de memnunum koyu tüylerde daha erken sonuç alınıyormuş. benim alt bacağım üst bacağımdan daha iyi şu an. çünkü alt bacaklarımdaki tüylerim biraz daha koyuydu. daha rahat görüyormuş makine kıl köklerini.

bu arada lazer epilasyon her kişinin hormon durumuna göre farklılık gösteriyormuş diye duymuştum.

Umarım işe yarar kızlar gerçekten tam bitmedi daha ama çok rahat ettim. Özellikle genital ve kol bölgesi temiz olması gibisi yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…