• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lazer epilasyon yaptiranlar

Hangi konuda yorum istiyorsunuz ki? Söylerseniz yardımcı oluruz.

yaptırdım ve pişmanım.olan zamanıma ve parama oldu.bir umut bitcek diye beklerken yuzde 40 lık kısmı bitti. 11. seansta oda.ıpl cinsliydi.size tavsiyem ıpl makine yaptırmayın.o lazer değilmiş döküyor lazer gibi ama en fazla 3 ay sonra geri cıkıyo.gerekirse yüksek fiyata yaptırın ama cıkmıycagının garantisi olsun.makinenin çin malı olmadıgına dair yaptıracagınız yerden belge isteyin .çin malı olanların dökmediğini bir doktor söylemişti.ben izmirdeyim bu arada istanbul konusunda yardımcı olamıcam malesef.

ben 2 gün önce dr oze güzellik merkezine gitdim arkadaslar bi dr bayan tavsiyesiyle gercekten cok memnun kaldım cok güler yüzlüler tuba ve hatice hnm a cok tesekkürler lazerleri gercekten agrısız ve o an tüylerim tertemiz oldu .muhtesem

ben 2 gün önce dr oze güzellik merkezine gitdim arkadaslar bi dr bayan tavsiyesiyle gercekten cok memnun kaldım cok güler yüzlüler tuba ve hatice hnm a cok tesekkürler lazerleri gercekten agrısız ve o an tüylerim tertemiz oldu .muhtesem
Sonunda bi yer buldum hafta sonu gorusmeye gidecm denemw atisi yaptrcm bakalim ins iyi bir yerdir begenirsen devam

Kızlar ben maltepede biyere gidiyorum tüm vücut +yüz 1000 tl ödedim ve diğer yerler gibi öle yarım kol yarım bacak değil işini hakkıyla yapıyorlar zaten yapan kişi de üni mezunu ve bilgili şimdilik memnunum baya azalma oldu kıllarımda sizede tavsiye ederim

selam bende kartal soğanlıda tüm vücud 1000 tl ye gidiyorum, 2. seansıma aralık 22 sinde gittim şuan kelaynak gibiyim :36:
d

Back