• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon lazer epilasyon yaptiranlar yardim

siyahinci26

Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2017
26
4
16
Arkadaslar lazere basladim ilk seansa girdim alex plus sistem 2016 ymis dalga boyu 600-1200 nm internette pek bisey bulamadim ipl olabilir mi param bosa gidermi diye korkuyorum bir hafta cayma hakkim var.(ben alexandrite zannetmistim degilmis)Lutfen bilen varsa acil yazsin

arkadaşlar merhaba bende lazer epilasyon yaptırmak istiyorum o kadar çok lazer cihazı var ki piyasa da kafam baya karıştı doğrusu :/ bir güzellik merkezinin önerdiği ve kullandığı cihazı diğer başka bir merkez beğenmiyor. Bir merkezde karar kıldım fakat burda da adını daha önce duymadığım ( evalife8 ) bir cihaz kullanıyorlar. Merkez temiz, estetisyenler güler yüzlü fiyat da bütçemi çok yormayacak bir rakam ama yapan kişi kadar kullanılan cihaz da önemliymiş lazer epilasyonun sonuç vermesinde. evalife8 ile lazer epilasyon yaptırıp net sonuç alan var mı ? varsa lütfen yardımcı olsun acil karar vermem lazım kampanya bitmeden :( kızlar yardım

arkadaşlar merhaba bende lazer epilasyon yaptırmak istiyorum o kadar çok lazer cihazı var ki piyasa da kafam baya karıştı doğrusu :/ bir güzellik merkezinin önerdiği ve kullandığı cihazı diğer başka bir merkez beğenmiyor. Bir merkezde karar kıldım fakat burda da adını daha önce duymadığım ( evalife8 ) bir cihaz kullanıyorlar. Merkez temiz, estetisyenler güler yüzlü fiyat da bütçemi çok yormayacak bir rakam ama yapan kişi kadar kullanılan cihaz da önemliymiş lazer epilasyonun sonuç vermesinde. evalife8 ile lazer epilasyon yaptırıp net sonuç alan var mı ? varsa lütfen yardımcı olsun acil karar vermem lazım kampanya bitmeden :KK43: kızlar yardım
Hiç duymadım ama ıpl sistemli bir cihaz olabilir uygunsa hele kesin altında birşey vardır.

Arkadaslar lazere basladim ilk seansa girdim alex plus sistem 2016 ymis dalga boyu 600-1200 nm internette pek bisey bulamadim ipl olabilir mi param bosa gidermi diye korkuyorum bir hafta cayma hakkim var.(ben alexandrite zannetmistim degilmis)Lutfen bilen varsa acil yazsin
sonu yok o cihazın ankaradamısınız sayanorada falanda kullanıyolardı sonu yok canım gider gelirsin ipl tarzı cihazlarda hep aynı.Ankara da isen özel clnc medilife önerebilirim alexandrite candela kullanıyolar benim lazerim bitmek üzere çoğu bölgede çok sonuç aldım.

yok ankarada degilim ama ben de cihazin iyi olmadigina emin oldum bıraktim orayi bir hafta olmadan ama parami hala alamadim vericez diyorlar inşallha alirim

ıpl sistem gibi belirli markalar ve orjinal cihazlar var dikkatli olmak gerek.

bende elenoraya gittim bulunduğum şhirdeki şubesine buz lazer dediler magıc diye bi alet kullanıyorlar ilk zaman anlamadım ama araştırınca ıpl sanırım . tüyler uyuyor diyorlar ıpl de ne kadar doğru bilmiyorum.işlm yapılırken çok yakıyor acayip tüy kokuyor ,sonra ilk zaman tüy dökülmüyor kalın çıkıyor sonra sonra dökülüyor filan bazen de uygulama sonrası tüy dökülmüyor ama çok ince kalıyor elinle çekince kopuyor. değişik bişey boşa zaman harcıyo gibiyim. ama şöyle de bişey var bacağımda bir kısım kaymakgibi oldu yani oraya hiç tüy gelmiyor . ben işleme gideceğim zaman jletle tümünü alıyorum bikaç kez makasla kısaltayım dedimderiye kaçırdım kestim her tarafımı yaraladım bereledim. o nedenle jilet atıp gidiyorum. gnitalde daha önce başka biyere gitmiştim onun makine iyiydi 6 seans gitmiştim baya azalmıştı. bundansonuç alıcakmıyım bilmiyorum.

Back