• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Lazer epilasyon yaptiranlar bu bakarmisiniz?

HerSey_Guzel_Olucak

.
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2018
2.475
2.844
63
Kizlar ben genital bolgeye lazer yaptiriyorum.ama sanki tuylerim artdi boyle bi sey yasayan varmi?tuy olmayan yerlerde bile tuy cogaldi ve kasinti oluyor ara sira.kolaltinada gitmek istyorum zarari varmidir acaba?kolatli yaptirmak zararli ola bilirmis.lutfen yorumlarinizi yazarmisiniz.

Kizlar ben genital bolgeye lazer yaptiriyorum.ama sanki tuylerim artdi boyle bi sey yasayan varmi?tuy olmayan yerlerde bile tuy cogaldi ve kasinti oluyor ara sira.kolaltinada gitmek istyorum zarari varmidir acaba?kolatli yaptirmak zararli ola bilirmis.lutfen yorumlarinizi yazarmisiniz.
siz bir kliniktemi yaptırıyorsunuz lazerinizi zararı yok ama ıpl sistemli bir cihaz olabilir.

Ben yaptırıyorum ama dağılma gibi bir sıkıntım olmadı cihazın markasını alıp bir araştırma yapın isterseniz on un sonucunda koltuk altlarına yaptırırsın.

Güzellik salonunda mı yaptırıyosun acaba ıpl sitemli bir cihazla işlem yapıldı gibi

alexsdra ise cihaz çoğaltır ince tüyleri çoğaltıyor..

Back