lazer epilasyon yaptıran arkadaşlar bakabilirmi

Balkizin annesi

ışığına güvene baskasinin gölgesinden korkmaz...!
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
60
Puanlar
98
bikini bölgesine yaptırmak istiyorum arkadaşlar daha önce yaptıran var mı ? yaptıranlar herhangi bir sorun ile karşılaştunız mı ilerleyen zamanlarda koku yapıyor diyorlar doğrumu birde bebek olayı yeni evliyim bebek olmasına engel olacak bir durum yaratıyormu? yardımcı olursanız sevinirim...teşekkürler

bikini bölgesine yaptırmak istiyorum arkadaşlar daha önce yaptıran var mı ? yaptıranlar herhangi bir sorun ile karşılaştunız mı ilerleyen zamanlarda koku yapıyor diyorlar doğrumu birde bebek olayı yeni evliyim bebek olmasına engel olacak bir durum yaratıyormu? yardımcı olursanız sevinirim...teşekkürler

koku mu?
ilk defa duyuyorum, ben bikini bölgesi ve bacak, koltuk altı yaptırdım, hiçbir şikayetim yok
bebekle ilgili ise şöyle bir durum var
lazer epilasyon için seans sayısı var fakat hamile kalınca, doğumdan 4 ay sonrasına kadar epilasyona devam edilemiyor
yani paket alırsanız seanslarınızı bitirememe durumu olabilir
ben çok seanslık paket almıştım, baştan tümünü ödemiştim, sürpriz hamileliğim oldu, bebeğimi bırakabileceğim kimse yoktu, o yüzden doğumdan 4 ay sonra da devam edemedim, son seanslarım boşa gitmiş oldu

edit: bikini bölgesi derken, bikini çevresi değil mi? genital değil? ben bikini çevresi olarak cevapladım, genital yaptırmadım

koku mu?
ilk defa duyuyorum, ben bikini bölgesi ve bacak, koltuk altı yaptırdım, hiçbir şikayetim yok
bebekle ilgili ise şöyle bir durum var
lazer epilasyon için seans sayısı var fakat hamile kalınca, doğumdan 4 ay sonrasına kadar epilasyona devam edilemiyor
yani paket alırsanız seanslarınızı bitirememe durumu olabilir
ben çok seanslık paket almıştım, baştan tümünü ödemiştim, sürpriz hamileliğim oldu, bebeğimi bırakabileceğim kimse yoktu, o yüzden doğumdan 4 ay sonra da devam edemedim, son seanslarım boşa gitmiş oldu
herhanngi bir sıkıntı olmadı demi canım yani yeniden tüylenme falan koku meselesi bi arkadaşım dedi kıl delikleri tıksnıyor hava almıyor ondan dolayı oluyor dedi bilmiyorum :)

Lazere guvenemiyorum, rahatligini hayal etsem de onyargim var. Zaten asiri bir tuyum de yok en iyisi bosvermek bence.

herhanngi bir sıkıntı olmadı demi canım yani yeniden tüylenme falan koku meselesi bi arkadaşım dedi kıl delikleri tıksnıyor hava almıyor ondan dolayı oluyor dedi bilmiyorum :)

yazdığım gibi tüm seansları bitiremediğim için 3-5 tüy kaldı, özellikle diz kapaklarımda
ama epilasyon sırasında bitenler tekrar çıkmadı, 5,5 sene oldu yaptıralı
koku namına hiçbir şey yok, kesinlikle yok, benim burnum çok hassastır, öyle birşey olsa mutlaka farkederdim
ama her bünye farklıdır belki

Ben yaptırdım canım bikini bölgesi ve koltuk altı 4 yıl oldu çok memnunum koku falan da olmadı.

Koku filan olmuyor .... yaptir inanilmaz rahatlik onca yaptirip hamile kalan insan var ...oyle bi koku hamile kalamama vs olsa zaten piyasadan kaldirirlardi ....

Valla yaptirdim ben. Koku falan olmadi. Iki tanede mis gibi bebem var sukurler olsun:KK51:

Ne kokusu yahu? Yok oyle bir sey...

Ben yaptırıyorum 1.5 yil oldu bitmek uzere artik. Hic yasamadim koku falan...

Yıllar önce bekarken genital ve koltuk altı yaptırmıştım. Mis gibi valla tertemiz.. Koku meselesinide ilk defa duyuyorum,yok öyle bişey..

Kokuyu ilk defa duyuyorum. Bence başarılı bişey ve büyük rahatlık. Bebek düşünüyorsan dikkat et bebeğe zararı olabilir.

Ne kokusu ya kim uydurdu onu.ben yaptırdım komple genital.gebeliğe engel deil.ama hormonlar ve hormon ilaçları yüzünden yine çıktı.doğumdan sonra tekrar yaptırcam.

Back