lazer epilasyon yaptıran arkadaşlar bakabilirmi

Balkizin annesi

ışığına güvene baskasinin gölgesinden korkmaz...!
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
60
Puanlar
98
bikini bölgesine yaptırmak istiyorum arkadaşlar daha önce yaptıran var mı ? yaptıranlar herhangi bir sorun ile karşılaştunız mı ilerleyen zamanlarda koku yapıyor diyorlar doğrumu birde bebek olayı yeni evliyim bebek olmasına engel olacak bir durum yaratıyormu? yardımcı olursanız sevinirim...teşekkürler

bikini bölgesine yaptırmak istiyorum arkadaşlar daha önce yaptıran var mı ? yaptıranlar herhangi bir sorun ile karşılaştunız mı ilerleyen zamanlarda koku yapıyor diyorlar doğrumu birde bebek olayı yeni evliyim bebek olmasına engel olacak bir durum yaratıyormu? yardımcı olursanız sevinirim...teşekkürler

Yaptıranların temel olarak yaşadığı problem tüylerin bitmemesi,seansların uzaması vs...yönündedir..Doğru bir yere ve uygun cihaz kullanılarak yaptırırsanız bununla ilgilide sorun yaşamazsınız..Koku olayını yıllarca lazer uygulamış biri olarak ilk kez duyuyorum.Böyle birşey yok..Bebek olmasına engel olacak bir durumda söz konusu değil.Hamile kalınca bırakırsınız..Yada bittikten sonra hamile kalabilirsiniz...

Bende yaptırdım hiç birşey olmadı ama yaptiracam in yeri iyi seç yoksa azaltmak yerine cogaltirlar

Back