kızlar ben bir tıp merkezine koltukaltım için gidiyordum. seansı 40 tl .cihaz alex. cok memnunum. tüylerin yeniden çıkması çok uzun zaman alıyor,pürüzsüz ve yumuşak oluyor teniniz. yakın zamanda yüzüm için gitmeyi düşünüyordum. biraz araştırdım ama hiç iyi şeyler okumadığım halde bir cesaretle karar verip bıyık,çene ve favoriler için de başladım. Bıyık ve çenedekiler ilk seansı takip eden on gün içinde dökülmeye başladılar en son kontrole gittim, bir ay sonraya randevu verdiler bekliyorum ve merak ediyorum o zamana kadar nasıl olacak diye. favoriler için karar vermem biraz sıkıntılı oldu çünkü oraya ne ağda ne jilet bir şey vurmamıstım ve cok tedirgindim, gidince makineyle kısalttılar o sırada aynada baktım kendime ağlicaktım resmen öyle kalıcak sandım böyle olucaksa eski hali daha iyi diye dusunmeye basladım. tabi akabinde lazer işlemini uygulayınca o kısa tüyler de gitti, sistemin nası işlediğini bildiğim halde neden o kadar tedirgin oldum bilmiyorum.. tabi küçük küçük kaldı tüy kökleri bi iki gün içinde biraz biraz uzadı,bir hafta sonrasında kontrole gittim henüz bir kaç siyah nokta halinde belirginler, bir ay içinde dökülene kadar uzayacak, döküldükten sonra çıkmaya baslayınca 2.seansa gidicem akıbeti ne olur bilmiyorum şu sıra pek dısarı cıkmadıgım ıcın sorun yasamıyorum ama okul acılınca ne derece rahatsız olucam görücez