• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer epilasyon yaptıracagım ama...

pembeinek

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2012
433
605
103
Merhaba kk ablalarım.sıze bir sorum var.17 yasındayım ve emel acarın programına çıkan pervin dinçerin bakırkoydekı guzellık merkezınde lazer epi. Yaptıracagım. Bıyık dahil tum vucut 6 seans 2bin tl.ve sırtımda bıle tuy var ama baya esmerim.sızce uygun mu,bıtmezmı? Zaten bitme garantisi de yokmus hatta sırt ve ust bacaktakı tuyler ınce ve tenımde bronz oldugu icın bıtme garantısı yok dıye kagıt ımzalatıcaklarmıs.evet sız ne dusunuyorsunuz?

Merhaba kk ablalarım.sıze bir sorum var.17 yasındayım ve emel acarın programına çıkan pervin dinçerin bakırkoydekı guzellık merkezınde lazer epi. Yaptıracagım. Bıyık dahil tum vucut 6 seans 2bin tl.ve sırtımda bıle tuy var ama baya esmerim.sızce uygun mu,bıtmezmı? Zaten bitme garantisi de yokmus hatta sırt ve ust bacaktakı tuyler ınce ve tenımde bronz oldugu icın bıtme garantısı yok dıye kagıt ımzalatıcaklarmıs.evet sız ne dusunuyorsunuz?

merhaba canım bende 16 yaşındayım.. aynı det bendede var.. heryerimde var. ilerde annemde diyor lazere götürcem seni diyor ama ben pek istemiyorum. acısıda var . kanser yapıyo falandiye duymuştum ama bilmiyorum , yakınlarımda yaptıranalarda var sadece yüz için yaptırmış memnunmuş. napcaz bu tüğlerler bilmioyrumm.. :2: ben bu zaman kadar sadece diziimden altını aldım. karnımda sırtımda bile var .:/ ben fazla esmerde değilim hemn belli oluyor

Ben heryerimi agda yaptırıyorum agrı sorun degıl cunku agrı esığim yuksek ve kanser yapmıyodur cnm ya herkes yaptırıyor sonucta.ben sadece seans sayısı ve fıyatı ıyımı onu ogrenmek istıyorum

Ben heryerimi agda yaptırıyorum agrı sorun degıl cunku agrı esığim yuksek ve kanser yapmıyodur cnm ya herkes yaptırıyor sonucta.ben sadece seans sayısı ve fıyatı ıyımı onu ogrenmek istıyorum

öncelikle güzellik merkezinde değil hastanede yaptırmanı hercih ederim.bende 5.seansım bitti ve yok böyle bi rahatlık diyorum herkese tavsiye ediyorum.ayrıca sırtınızda falan yaptırmadan önce iyi düşünün geri dönüşü asla yok çünkü oralar kökleri beyaz zayıf olan tüylerdir makinenin size yaramayıp kalınlaşmasıda söz konusudur.programda gördüğün kişiler o programa para verip insanları kandırıyorlar maalesef ne olursa olsun hastanede yap diyorum.

öncelikle güzellik merkezinde değil hastanede yaptırmanı hercih ederim.bende 5.seansım bitti ve yok böyle bi rahatlık diyorum herkese tavsiye ediyorum.ayrıca sırtınızda falan yaptırmadan önce iyi düşünün geri dönüşü asla yok çünkü oralar kökleri beyaz zayıf olan tüylerdir makinenin size yaramayıp kalınlaşmasıda söz konusudur.programda gördüğün kişiler o programa para verip insanları kandırıyorlar maalesef ne olursa olsun hastanede yap diyorum.

canım sen nerde yaptırdın lazerı bıde fıyatı nedır yazrasan sevınırım

kızlar ben bir tıp merkezine koltukaltım için gidiyordum. seansı 40 tl .cihaz alex. cok memnunum. tüylerin yeniden çıkması çok uzun zaman alıyor,pürüzsüz ve yumuşak oluyor teniniz. yakın zamanda yüzüm için gitmeyi düşünüyordum. biraz araştırdım ama hiç iyi şeyler okumadığım halde bir cesaretle karar verip bıyık,çene ve favoriler için de başladım. Bıyık ve çenedekiler ilk seansı takip eden on gün içinde dökülmeye başladılar en son kontrole gittim, bir ay sonraya randevu verdiler bekliyorum ve merak ediyorum o zamana kadar nasıl olacak diye. favoriler için karar vermem biraz sıkıntılı oldu çünkü oraya ne ağda ne jilet bir şey vurmamıstım ve cok tedirgindim, gidince makineyle kısalttılar o sırada aynada baktım kendime ağlicaktım resmen öyle kalıcak sandım böyle olucaksa eski hali daha iyi diye dusunmeye basladım. tabi akabinde lazer işlemini uygulayınca o kısa tüyler de gitti, sistemin nası işlediğini bildiğim halde neden o kadar tedirgin oldum bilmiyorum.. tabi küçük küçük kaldı tüy kökleri bi iki gün içinde biraz biraz uzadı,bir hafta sonrasında kontrole gittim henüz bir kaç siyah nokta halinde belirginler, bir ay içinde dökülene kadar uzayacak, döküldükten sonra çıkmaya baslayınca 2.seansa gidicem akıbeti ne olur bilmiyorum şu sıra pek dısarı cıkmadıgım ıcın sorun yasamıyorum ama okul acılınca ne derece rahatsız olucam görücez

bende yaptırmak istiyorum ama korkuyorum:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:

ben de ne cesaretle yaptırdım bilmiyorum ama en azından eskisinden daha iyi olur umuduyla giriştim bu işe. eğer çok rahatsız edici değilse hiç gerek yok. yapan yerlerde uyarıyo ince tüyleri uyarıp çoğaltabileceğini söylüyolar benim yanaklarımda da vardı biraz ince diye oraya bi şey yapmadı mesela

ben dün çarşıya indim orda bir bitki yeri gördüm kadın vardı hürrem hamam otu yağını sordum . baya güzel anlattı. 6 seansta tüğlerimizden kurtuluyoruz tamamen. dediğine göre. deneyenlerde var. nette araştırdım tüğleri baya azaltıyormuş sonuç olarak bişey yazan görmedim henüz ama kadın anlaatı baya eskiden nerde epilasyon falan hamamda kullanıyorlarmış. bunun tozuda varmış ama zehirli falan diyolardı kokusuda çok kötüymüş. bu hürrem hamam otu yağı kokusuz. 1 seans 1 haftada olsa 6 haftada tammamen kurtuluymuşuz sanırım. bende bıktım artık. 16 yaşındayım , bende epilosyon düşünmüştüm ama yaptırmıcam sanırım. hürrem hamam otu yağını kullananız var mı ?? napcaz biz bu tüğlerle ya. :2:

Merhabalar arkadaşlar.

Bende 6 seans tüm vücut yaptırdım (hastanede). Çok memnunum çok çok büyük rahatlık. Ben beyaz tenli olduğum için gayet iyi sonuç verdi. Ama %100 bitmiyor tabii. 6 seansta %90 diyebilirim. Birde yaptırdıktan sonra 2 aya yakın hiçbirşey çıkmıyor mis gibi. Çıkan tüyler de çok ince oluyor.
Ben 29 yaşındayım. Keşke sizlerin yaşlarında yaptırsaydım diyorum. Bu arada tam vücut dediğine sırt dahil olmuyor diye biliyorum. Tam vücutta uygulanan yerler tam bacak+koltuk altı+genital bölge.

ben dün çarşıya indim orda bir bitki yeri gördüm kadın vardı hürrem hamam otu yağını sordum . baya güzel anlattı. 6 seansta tüğlerimizden kurtuluyoruz tamamen. dediğine göre. deneyenlerde var. nette araştırdım tüğleri baya azaltıyormuş sonuç olarak bişey yazan görmedim henüz ama kadın anlaatı baya eskiden nerde epilasyon falan hamamda kullanıyorlarmış. bunun tozuda varmış ama zehirli falan diyolardı kokusuda çok kötüymüş. bu hürrem hamam otu yağı kokusuz. 1 seans 1 haftada olsa 6 haftada tammamen kurtuluymuşuz sanırım. bende bıktım artık. 16 yaşındayım , bende epilosyon düşünmüştüm ama yaptırmıcam sanırım. hürrem hamam otu yağını kullananız var mı ?? napcaz biz bu tüğlerle ya. :2:

hürremden olumlu sonuç alamayan birkaç arkadaşım var, tabi kişiden kişiye değişir etkisi. bence kullanacaksan da öyle her yerden alma taklit ürünler çok fazla

Back