• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon yapanlar?!

Bebegimle

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2012
1.269
121
113
Kızlar Slm bu tüylerimden bıktım! Agda Yapmakdan sıkıldım ya.. lazer epilasyona gitmek istyorum tüm vucudum ama acaba gercekten zararlı mı? yan etkisi var mı? yaptıran var mı? sonadan tekrar cıkıyor mu? yardım edn kızlar googleden baktm ama bi olumlu bi olumsuz yazıyor.. cevaplarınızı bekliyorum kızlar

Öncelikle merhabalar, ben genital artı bikini bölgeme lazer yaptırıyorum. 4. seansıma gittim ve hiç bir zararını görmedim, üstelik tüylerde %50den fazla azalma var. Yani ben tavsiye ederim gerçekten tekrar çıkmıyor ve bir zararı da yok :)

Ben koltukaltı ve genital için lazere gittim ve uzuuun zamandır tüy nedir bilmiyorum. Sanki hep böyleymişim gibi hissediyorum :1: Çok çok memnun kaldım. Üstelik şimdi hamileyim de çok şükür :49: Gitmeden önce uzun uzadıya araştırmıştım zaten. Hiç bir zararı yok. Sadece nadiren bazılarının koltukaltı bölgesi eskiye nazaran biraz daha fazla terleyebiliyor. Ama bende o da olmadı mesela. Kesinlikle tavsiye ederim :21:

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba, benim 6 hafta sonra düğünüm var ve lazer epilasyona gitmeyi düşünüyorum. Daha önce hiç lazer yaptırmadım , tüyler sanırım belirli bir sürede dökülüyormuş. Acaba ilk olarak ne zaman gitsem doğru olur. Fiyatlar konusunda da insanın aklı karışıyor. Tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı, İstanbul avrupa yakasında?

Back