Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
lazer epilasyon yapılan makinanın markası cok mu önemli,???
önemli cnmm..meselaaa ben ilk iki seasnımı alex makinasıyla yaptırdımm kalınlaştıı malesefff...sonraaa diyot makinasına geçtimm çok memenunum bi seasnta acaip incelme oldu:)bence kalın kıllara alex uygulanmalı incelincede diyot makinasına geçilmeli:)
makinelerin lazer ışığı farklı dalga boyuna sahiptir, alex 755 nm dalga boyunda,siyah kıl beyaz ten için uygundur n -yag 1064 nm dalga boyunda ve bronz tene ugundur,(zencilerde bile kullanılır)dalga boyu uzun olduğundan ,deri yüzeyine etki etmez direk derin kıl köklerini hedef seçer, diyot lazer çok eski yöntemlerden biri,IPL lazerin aynısı sayılır foto epilasyon
bn ilk seansımı farkılı ikinci seansımı farklı bi yerde yaptrdım.ilk yaptırdıgım yer fazla pahalı yapıyo cünkü güzellik merkezi.ikinci yer ise normal bi yer fiyat uygun.yani o yüzden cok kararsız kaldım.isimlerini bilmiyorum cihazlarınn.. o yüzden kararsız kaldım suan 3.seansım geldi tüylerim cok seyrek yani % 40 ı bitti ince ince war bayaı...ufff napsam ki =) dewam mı etsem acaba....
bi de sey sorcaktım yaa ilk gittigim yerde 1.seanstan sora ki bna dedi ki hiç bi şekilde almıyosun tüyleri dedi 1 ay boyunca.bn burda alcam dedi.ilk ay öle yaptım..2.seans için(baska bi salon) gittigim yerde bana jiletle alabilrsin dedi sadece kökten alma dedi kafam karıstı jilet cogaltır mı ki???