Lazer epilasyon ve utanç.

matemm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2013
3.112
947
34
Geçtiğimiz ay koltukaltı ve genital bölge için lazer epilasyona başladım.İlk defa oldu ve çok utanç vericiydi.okuyorum bazen bu konuda mahrem olduğunu düşünüp, hassas davrananları görüp,kendime üzüldüm.ve kızdım.Keşke gitmeseydim diye.
Başka türlü ağda yada makinayada dayanamadığım için son çarem buydu.İşin dini boyutunuda düşünüyorum hemcinsim bile olsa yanlışmı yaptım diye.
Bu konuda bilgi sahibi kimselerden yorum bekliyorum.

canım kadının da kadına haram yerleri vardır ama bende geçen hafta başladım ilk seansa hiç senin düşündüğün gibi düşünmedim. Şunu düşündüm mesela estetik yapmak günah ama senin eşin eğer bunu istiyorsa estetik yapmak bile helaldir sonuçta sen sonradan o hale getiriyorsun estetik bile olmuyor yani ve eminim herkez ister temiz ve bakımlı bir eşi olmasını mesela çok kilolu bayanlar da gidiyor kilodan alamıyorlar ve almaması pis gezmesi zaten günah bu tür mecburi durumlar da bence yanlış olmaz tabi benim görüşüm bunlar

simdi yaptirmissin olmus bi kere,canini skma derim ama eger dini boyuytuyla degerlendirecek olursak ki tek dini olarak degil etik olarak da uygun degil. ha rahat mi oluyor sonrasinda cok rahat. ben yaptirmadim ama yaptiranlar öyle diyor. bu kisiden kisiye degisiyor mesela ben yaptirmakta cok zorlanirim genital bölgeyi(etik ve dini sebeplerden dolayi)

canım benim bana fetva vermek düşmez ama şimdi sonuçta üst tarafta da arkadaşın dediği gibi kilolu bayanlar için özür dileyerek konuşuyorum tamamen temizlenme olasılığı çok düşük e sonra ağda bikini ve koltuk altı bölgelerinde karar ma yapıyor leke yapıyor e jilet kullansa tahriş oluyor kendisine zarar verme ihtimali var göremediği için tam olarak ve yaz geliyor kendisini de eşini de bu durum rahatsız eder ister istemez terlemeden vs den dolayı o yüzden temiz olmak bence yanlış anlamayın ama benim kanaatimce daha iyi hem ailevi açıdan hem de kendi sağlığın açısından eşinde memnun kalır sende memnun kalırsın ve yuvan daha huzurlu olur ben yaptırıyorum ve gayet memnunum yine de siz bilirsiniz tabiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…