Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar şehir fırsatlarındaki lazer epilasyon kampanyalarından alan var mı?özellikle izmir için soruyorum.birkaç sitede gözüme takıldı,almak istiyorum,fikirlerinizi bekliyorum
Gitmeyi düşündüğüm bir yer vardı fırsatını görüp gidip konuşmuştum normal fiyat alanla fırsattan alanı bir tutarsak normal alanı keriz yerine koymuş oluruz demişti kadın. normalde 1200 atış yapılıyorsa fırsatta 600 atış yapılıyomuş. bu da seanslarının süresini uzatıyor. ve fazla seans vücuda zararlı. illaki bir sorun yaşıyorsun ben geçen sene almıştım 6 seans gittim devam edecektim taşınmışlar yeri ismi cismi belli değil. randevuda sıkıntılıydı. faydasınıda görmedim. yine de sen bilirsin..
Ben de yaptırmak istiyorum fakat İzmir'de bu işten fazla anlamadıklarını söylüyor millet. Genelde çok acı hissediyormuşsun. Profesyonel olanlar hep İstanbul'da.
canım İzmir'de benim gittiğim yer şehir fırsatına vermez ama çok profesyoneller, biraz paraya kıyarsan kesinlikle öneririm. Alsancak Essi Güzellik'e gittim, 1 sene kadar oldu seanslar biteli ve lazer epilasyon konusunda çok şey anlattılar. Şehir fırsatına verenlerin genelde çin malı cihaz kullandığını ve sonuca değil sadece sürümden kazanmaya baktıklarını söylediler, ki bence de mantıklı çünkü lazerinde bir sarf gideri olmalı. eğer alsancağa uzak bir yerde oturuyorsan neredeyse her ilçede şubeleri var, Gaziemir, Karşıyaka, bostanlı, Balçova ve hatta şimdi Narlıdere'ye de bir poliklinik açmışlar ve İzmir'in en büyük medikal estetik merkeziymiş.
ben vanessadan aldım ve tek kelimeyle berbat diyebilirim. burçin diye bi kız yapıo, ilk başt çok güzel konuştu bilgi verir gibi ama şimdi soru sormaya bile fırsat vermio konuyu değiştirio. bikini bölgesi yada genital diye ayrım yok demişti bütün özel bölgeme jilet vurdurdu ama şimdi dio ki biz sadece bikini bölgesi yapıoruz alt taraflar olduğu gibi kaldı boştan yere jilet vurdum. üst taraflara yalandan gezdirdi okadar. diğer yerlere jel bile sürmedi ama yaptım ben dio göz göre göre yalan söylüo.