• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lazer epilasyon ve şehir fırsatları

steinbock

az kaldı...
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2010
321
8
118
İzmir
kızlar şehir fırsatlarındaki lazer epilasyon kampanyalarından alan var mı?özellikle izmir için soruyorum.birkaç sitede gözüme takıldı,almak istiyorum,fikirlerinizi bekliyorum :16:

kızlar şehir fırsatlarındaki lazer epilasyon kampanyalarından alan var mı?özellikle izmir için soruyorum.birkaç sitede gözüme takıldı,almak istiyorum,fikirlerinizi bekliyorum :16:

Gitmeyi düşündüğüm bir yer vardı fırsatını görüp gidip konuşmuştum normal fiyat alanla fırsattan alanı bir tutarsak normal alanı keriz yerine koymuş oluruz demişti kadın. normalde 1200 atış yapılıyorsa fırsatta 600 atış yapılıyomuş. bu da seanslarının süresini uzatıyor. ve fazla seans vücuda zararlı. illaki bir sorun yaşıyorsun ben geçen sene almıştım 6 seans gittim devam edecektim taşınmışlar yeri ismi cismi belli değil. randevuda sıkıntılıydı. faydasınıda görmedim. yine de sen bilirsin..

Gitmeyi düşündüğüm bir yer vardı fırsatını görüp gidip konuşmuştum normal fiyat alanla fırsattan alanı bir tutarsak normal alanı keriz yerine koymuş oluruz demişti kadın. normalde 1200 atış yapılıyorsa fırsatta 600 atış yapılıyomuş. bu da seanslarının süresini uzatıyor. ve fazla seans vücuda zararlı. illaki bir sorun yaşıyorsun ben geçen sene almıştım 6 seans gittim devam edecektim taşınmışlar yeri ismi cismi belli değil. randevuda sıkıntılıydı. faydasınıda görmedim. yine de sen bilirsin..

tşk ederim canım.bende tedirginim zaten de o nedenle burdan fikir almak istedim.illaki bir eksiklik yapıyolardır.cilt bakımı denemiştim memnun kalıp normal müşteri olmuştum ama epilasyon farklı oluyo demek

Ben de yaptırmak istiyorum fakat İzmir'de bu işten fazla anlamadıklarını söylüyor millet. Genelde çok acı hissediyormuşsun. Profesyonel olanlar hep İstanbul'da.

Ben de yaptırmak istiyorum fakat İzmir'de bu işten fazla anlamadıklarını söylüyor millet. Genelde çok acı hissediyormuşsun. Profesyonel olanlar hep İstanbul'da.

merhaba; İzmir'de güvenilir, iyi cihazlarla kurulmuş, hekimler ve sağlık çalışanları tarafından epilasyon yapılan yerler elbette mevcut. Eğer iyi araştırma yaparsanız bu gibi kurumları rahatlıkla bulabilir, tüylerinizden profesyonel ellerde sizde kurtulabilirsiniz. İsterseniz araştırmanıza özel Heraderma Polikliniği'nden başlayın:)

Son düzenleme:
canım İzmir'de benim gittiğim yer şehir fırsatına vermez ama çok profesyoneller, biraz paraya kıyarsan kesinlikle öneririm. Alsancak Essi Güzellik'e gittim, 1 sene kadar oldu seanslar biteli ve lazer epilasyon konusunda çok şey anlattılar. Şehir fırsatına verenlerin genelde çin malı cihaz kullandığını ve sonuca değil sadece sürümden kazanmaya baktıklarını söylediler, ki bence de mantıklı çünkü lazerinde bir sarf gideri olmalı. eğer alsancağa uzak bir yerde oturuyorsan neredeyse her ilçede şubeleri var, Gaziemir, Karşıyaka, bostanlı, Balçova ve hatta şimdi Narlıdere'ye de bir poliklinik açmışlar ve İzmir'in en büyük medikal estetik merkeziymiş.

canım İzmir'de benim gittiğim yer şehir fırsatına vermez ama çok profesyoneller, biraz paraya kıyarsan kesinlikle öneririm. Alsancak Essi Güzellik'e gittim, 1 sene kadar oldu seanslar biteli ve lazer epilasyon konusunda çok şey anlattılar. Şehir fırsatına verenlerin genelde çin malı cihaz kullandığını ve sonuca değil sadece sürümden kazanmaya baktıklarını söylediler, ki bence de mantıklı çünkü lazerinde bir sarf gideri olmalı. eğer alsancağa uzak bir yerde oturuyorsan neredeyse her ilçede şubeleri var, Gaziemir, Karşıyaka, bostanlı, Balçova ve hatta şimdi Narlıdere'ye de bir poliklinik açmışlar ve İzmir'in en büyük medikal estetik merkeziymiş.

.... ama gidiş o gidiş oldu :)
sarı tüylerime de derman oldu... doktor kontrolünde olması en güzeli bu tür şeylerin...
neden didiş o gidiş oldu?
teyzeme venüs frezee uygulaması yaptı daha ilk seanta yüzündeki ince kırışıklıklar yok oldu ayrıca gıdısı da toparlandı...
mucizevi bir cihaz ve doktor feza vardar hanım çok mütevazı bir insan....
daha bitmedi :) annemin yüzüne cilt askısı yaptı. organik iple cildini gerdi, resmen kansız çözüm...
bir de ablama prp'li krem yaptı... daha ne olsun ailece tornadan geçtik:)
allah razı olsun kendisinden...

ben vanessadan aldım ve tek kelimeyle berbat diyebilirim. burçin diye bi kız yapıo, ilk başt çok güzel konuştu bilgi verir gibi ama şimdi soru sormaya bile fırsat vermio konuyu değiştirio. bikini bölgesi yada genital diye ayrım yok demişti bütün özel bölgeme jilet vurdurdu ama şimdi dio ki biz sadece bikini bölgesi yapıoruz alt taraflar olduğu gibi kaldı boştan yere jilet vurdum. üst taraflara yalandan gezdirdi okadar. diğer yerlere jel bile sürmedi ama yaptım ben dio göz göre göre yalan söylüo.

ben vanessadan aldım ve tek kelimeyle berbat diyebilirim. burçin diye bi kız yapıo, ilk başt çok güzel konuştu bilgi verir gibi ama şimdi soru sormaya bile fırsat vermio konuyu değiştirio. bikini bölgesi yada genital diye ayrım yok demişti bütün özel bölgeme jilet vurdurdu ama şimdi dio ki biz sadece bikini bölgesi yapıoruz alt taraflar olduğu gibi kaldı boştan yere jilet vurdum. üst taraflara yalandan gezdirdi okadar. diğer yerlere jel bile sürmedi ama yaptım ben dio göz göre göre yalan söylüo.

birşey sorabilirmiyim jel dediğine göre ipl yapılıyor olmalı ama onun kesin çözüm olmadığını kılın bir kaç ay sonra tekrarladığını duymuştum. şuandi durumun nasıl hala aynımı? en iyisi alexander diyorlar bende alexander uygulatıyorum bir kliniğe gidiyorum şuanlık memnunum bakalım ilerleyen saatlerde neler olacak..

Şehir Fırsatları aracılığı ile kampanyalardan satın alan ve bir çok seansa gitmesine rağmen sonuç alamayan çok arkadaşım oldu. Hatta benim başıma da geldi. Klasik olarak çoğu fiyatının altında verilen hizmet gibi fos çıkıyor bunlar da. Çoğu işe yaramıyor. Sebebini tam bilmiyorum ama bence paraya kıyıp, düzgün şekilde yaptırılmalı!

ben izmir alsancakta bir sitenin fırsatını gördüm çokk çok ucuz sayfasına baktım cihazın falan resmi var ama anlamayan bile anlar ta öteden belli oluyor cihaz resmen bağırıyor ben çin malıyım diye :)) ama sonuçta 6 seans k.altına bir yaz bile götürse kafi, çok bir şey beklememk lazım.ben k.altıma 6 seans denemk istiyorum ütüleme yapılıyormuş.fiyatı k.altına yaptırdığın ağda parası kadar nerdeyse.sizce mantıklı değilmi çakma makma en azından 1 yaz rahat ederim diye düşünüyorum belkide seyrekleşir sonrasında almak daha kolay olur sanki.tabi ters etki yapıp daha fena yapmassa :/ gitmeliyim sizce?

Back