Bence hiç nd yağ ile yapılmasa daha iyi olurdu.
makina alexandrite epicare idi.keşke hep alexandrite ile yapılsaydı.
yani farklı anlaşılmasın iki tane ayrı makina yok.tek makinada 2 uygulama var.istersen nd
yağ ile yapmaz.nd yağ da atışlar 35 civarında oluyor,alexandrite ise 19-20 gibi.ekranda yazıyor.
hangisi ile yaptığı ordanda anlaşılıyor yani.ben hastanede yaptırdım.ankarada...
iyi bir hastane aslında.o açıdan sıkıntım olmadı ama bişeyler yanlış oldu.
beklediğim kadar etki göremedim şimdi iğneliyi deniyorum 6 seans lazerden sonra iğneliye geçtim.
düşün ona rağmen paket 1.5 saatte bitmedi.hani lazer azaltmaktan ziyade inceltmiş o tarafı.
nd yağdan o yüzden memnun kalmadım.ama bunun dışında bacak altı ve koltuk altı fena değil.
koltuk altı iki taraf 30 dakikada bitti iğneliyle mesela.burdan anlayabilirsiniz miktarını.
sana tavsiyem lazere git bir süre.4-5 seans kadar.alexandrite epicare ise ben sana yaptığı atışlardada yardımcı olurum.
genelde 13-14 ile başlanıyor.bana en son 20-21 yapıldı.13-14 düşük bir rakam.18-19 üstü iyi.genelde düşükte tutup süreyi uzatıyorlar
dikkat et.birde başladıktan sonra tüyler geç çıkmaya başlıyor sende çok güzel etki etti sanıyorsun.arada en az 2 ay olmalı bence.2 ay sonunda bile çok az çıkıyor.bende 3 ay sonra çıktı hepsi
(
neyse incelttikten sonra ve azalttıktan sonra lazeri bırak iğneliye geç.boşa para verirsin alexandrite'a
diod ince kıllarıda görüyormuş ama o konuda bilgim yok.
iyi yerde yaptırırsan iğneli en iyisi aslında ama hem çok masraflı hemde uzun sürüyor hemde leke sorunu oluyor.
son olarak sakın yüzüne lazer vurdurma sakın.
hala burda yüze lazer yaptırayım mı diye soranlar oluyor.
yani burda okadar kişi uyarıyor ama bir türlü anlamak istemiyorlar sanırım.
ben yüzüm dışında başka yerlerime yaptırdığım halde düşün ki kenardaki ince tüyleri kalınlaştırıp uzattıysa
yüze yaptıranları hiç düşünemiyorum.