• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Tetikleme Yapar mı?

edlammm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2017
989
853
103
33
Merhabalar.Koltukatıma alexandrite candela cihazıyla lazer yaptırıyorum.3.seansım bitti şimdilik.Yalnız farkettim ki sol koltukaltımda göğüse doğru bir bölümde ayva tüyleri koyulaşmış.Göze batacak hale gelmiş.Sağa bakıyorum orda böyle bir tetikleme yok.Bunu cihaz yapmıştır diye düşündüm.Diğer tarafta olmaması da estetisyenden kaynaklı herhalde diyorum.Siz yaşadınız mı böyle bir şey?Yoksa hormon değişimi vs. olabilir mi?

Bana da candela uygulanıyor clnc medilife da hiç böyle bişey olmadı 3. seans bitti etkili dökülmeler var acaba yapan kişiler mi yanlış uyguladılar ki dağıldı ?

yani bilemiyorum ki sonuçta uygulama yapılırken atlet sütyen oluyor üstümde.Ordan o şekilde dağılır mı ki:)bu arada ben alt bacağa da yaptırıyorum memnunun gidişattan.hatta üst bacağa da mı yaptırsam diye düşünüyorum ama ya ordaki görece ince tüyler koyulaşirsa diye endişe ediyorum.siz yaptırıyor musunuz üst bacak?

Dağılma tetikleme hassas noktalarda acemi bir estetisyen tarafından gelişebilir.Yüz kol gibi kısımlar da olduğunu biliyorum hiç başıma gelmedi yaşayan bazı arkadaşlarım olmuştu ama dediğiniz noktada hiç duymadım görmedim.

Merhabalar.Koltukatıma alexandrite candela cihazıyla lazer yaptırıyorum.3.seansım bitti şimdilik.Yalnız farkettim ki sol koltukaltımda göğüse doğru bir bölümde ayva tüyleri koyulaşmış.Göze batacak hale gelmiş.Sağa bakıyorum orda böyle bir tetikleme yok.Bunu cihaz yapmıştır diye düşündüm.Diğer tarafta olmaması da estetisyenden kaynaklı herhalde diyorum.Siz yaşadınız mı böyle bir şey?Yoksa hormon değişimi vs. olabilir mi?
Tamamen estetisyen hatasi diye dusunuyorum.

Back