lazer epilasyon tecrübelerim

esengul84

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2012
87
12
98
Şanlıurfa
Merhaba arkadaşlar lazer epilasyon ve cihazlarla ilgili bir çok soru var kendi deneyimlerimden yola çıkarak sizleri bilgilendirmek istedim öncelikle sakın ama sakın ıpl türü cihazlarla epilasyona başlamayın ulase lazer ve ıpl diye geçiyo ona da kesinlikle gitmeyin ıpldir,bu cihazlar özellikle ulesa başta sizi memnun edici görünür çünkü döküyor tüyleri hepsi aynı anda da çıkmıyor siz çıkmayacaklar sanıyorsunuz ama bıraktınktan 1 yıl geçmeden hepsi geri dönüyor sadece bazı bölgelerde incelme oluyor o kadar paranızı çöpe atmayın alexandrite kalın tüylerde kullanılabilir faydasını görürsünüz

merhabalarr..ben dün başladım ilk seansıma.makine epicare alex. ilk seanstan sonra koltuk altı ve genitalde nokta nokta siyahlıklar var.bunun nedeni yanmış tüylermi acaba ? ve ilk seanstan nezaman sonra kese yapabilirim.brgün olmasına ragmen uyuz oldum ben o syahlıklara

alexde bir haftada ancak dökülmeye başlamıştı 10 gunde tamamen dökülüyor.ilk üç gün suya değmesin demişlerdi bana sadece sac yıkayabılmıstım.sonrasında sert kese yap dökülmelerine yardımcı ol demişlerdi. aynen yaptım bir haftada başladı dökülme bende çok uyuz olmuştum siyahlıklara.yanınca dahada siyahlaşıyo zaten.birde benim birşey dikkatimi çekti.bana demişlerdiki 2 gün öncesi jilet yapmalısın aynen yaptım.2.günümde gittim kadın orda kenar kısımlara bi daha jilet yaptı.ve her kıl aynı uzunluktayken kenarlar kısalmıs oldu.sogutma üflemeli cihazdı.kadının orda jılet yaptıgı yerler dökülmedi.diğerleri döküldü.yani 2 ayda bir gitmem gerekirken her ay gitcem gibi bişey oldu.seans uzatma gibi bi durum.bende bıraktım o gittigim yeri daha ilk seans sonrasında başka yerle anlaştım bakalım ordada aynı şekilde gitmiştim kısaltma yapmadan atıs yaptı kadın zaten 2. günde derinin hafif üstüne ıckıyo kıllar lazer içinde kılın hafif üste cıkması gerekyomus görmesi için.tavsiyem kesinlikle orda jilet yaptırma.hem başkalarına kullandıkları jileti sana kullanabılırlerde bilemezsinki kimde nasıl bir hastalık var çeşit çeşit insan geliyo sonucta.jilet kişiye özel olmalı.yogun olan yerlerde buna dikkat etmeyebilirler.mikrop kapma ihtimalide var.ille yapcaklarsa kendi jiletini evden götür.makine allahtan 2-3 cm uzaktan atıs yaptıgından cilde değmiyo.ben takıntılıyım hijyen konusunda yani.kıldan kurtulayım derken cildiye hastalıklarıyla ugrasmak istemem.:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…