Lazer epilasyon/ süsen güzellik???

aysennnbhr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2021
1
0
1
28
Selamlar, istanbulda iğneli lazer için önerisi olan var mıdır? Bir de süsen güzellik salonunda daha önce genital için iğneli lazer deneyimi olan varsa paylabilir mii?

Ben de süsen’de iğneli düşünüyorum ama henüz başlamadım. Yaptıranlar varsa yorumları bekliyorum.

Selamlar, istanbulda iğneli lazer için önerisi olan var mıdır? Bir de süsen güzellik salonunda daha önce genital için iğneli lazer deneyimi olan varsa paylabilir mii?
Ben İstanbul’da otururken süsen ablaya gidiyordum Gül abla var orada en çok Gül ablayı tercih ediyordum her ikisi de harika insanlar tüm kolum ve çenem için gidiyordum 3 yıldır izmir için araştırma yapıyorum bu sürede ne çenem ne de kolum asla rahatsız etmedi beni. çenem ilk seansımda 45 dk sürmüştü inanılmaz fazla ve dağılmıştı şimdi tek tük var izmir için araştırma halindeyim umarım sizin için faydalı olur söylediklerim

Merhaba, 2 sene olacak neredeyse Süsen Hanım ' a gidiyorum, ilk başta yüz bölgesi ile başladık, sonra göbek, bel bölgesi derken şimdi ense ve sırt bölgesine indik. Saatlerimi uzun aldığımdan bitme daha kolay oluyor. Çok sabır gerektiriyor, 2 yaz güneş görmedim , hep güneş koruyucu giysiler ile denize girdim, bakım çok önemli. Süsen Hanım işinde son derece uzman, Allah'a çok şükür bir sorun yaşamadım, yüz bölgesi en kolay iyileşiyor ancak göbek ve sırt kabukları düşmesi kişiden kişiye göre değişmekle birlikte tamamen bende 3-4 haftayı buluyor. Zaten kendisi de sayfasında tüm sürece dair fotoları paylaşıyor kabuklar dahil. Genital için önceden lazer yaptırmıştım kalanları da iğneli ile arada sırada alıyoruz. Acı olayına gelirsek , sıfır acı değil tabi ki, yine kişinin dayanma gücüne bağlı olarak değişir. Ama abartılacak boyutta bir acı hissedilmiyor. Hiç düşünmeden başlayın derim, sonrası rahatlık.

Merhaba geniş bölgeleriniz tamamen bitti mi acaba? Uzun saatler almışsınız ya ortalama bir seansınızda kaç saat yaptırıyordunuz güzel sonuç için?

Merhaba geniş bölgeleriniz tamamen bitti mi acaba? Uzun saatler almışsınız ya ortalama bir seansınızda kaç saat yaptırıyordunuz güzel sonuç için?
Ben senelerce tüm vücut bel göbek sırt ne yazık ki ağda yaptırdım, ama ağdayı kestim acı gerçek ile yüzleştim. Çok fazlalaştırmıştı, o yüzden benim tüyler ellenmiş olarak başladım iğneliğe, hiç ellenmeyen tüylerde sonuç çok çok hızlı.
Bel bölgesi bitti 1-2 tane kalmıştır ama görünmediğinden rahatsız etmiyor,göbek de yok denecek kadar az ama temizliğe alışınca beyazları da aldırmak istiyorsunuz :) Hatta Süsen Hanım o kadar işinin ehli ki gerek olmayanları almak istemiyor ben ısrarla aldırıyorum ama çok çok inceliyor, bikini bölgesinde kesinlikle bırakılması gerekenleri bırakıyor, tamamen bitmemeli zaten orası, en inceler kalmalı . En uzun 1 günde aldığım saat 7,5 civarıydı, tüm ense ve sırt bölgesini 1 tam tur tamamlamıştık, sonra zaten %90 a varan azalma oluyor, bir sonra ki seans yarısı kadar oluyor, ama eğer az az saatler alsaydım, aylarca sürekli gitmek zorunda kalırdım, uzun saatler alıp 3 er ay ara ile 1 yıl olmadan bitiyor çok şükür

Cevabınız için teşekkür ederim. Çok sevindim sizin adınıza. Aynı yere gittiğimiz için sormuştum. Bende üst kol bölgesi için lazerden sonra kalınlaşma yaşadığım için iğneliye başladım. İlk zamanlar 1,5 saat çalışıyoduk her ay dediğiniz gibi süreç uzuyor öyle anca toplama oluyor, ama en son 6 saat aldım. Siz tüm ense ve sırt 7,5 tam tur olduysa benim içinde yeterli olur umarım. 2 üst kola yetmez belki ince ve sıklar çünkü ama 1 kol için yeter diye düşünüyorum. Birde benim lekelerim çok geç iyileşiyor hala tamamen geçmiş değil malesef. Sizin ne sürede geçiyordu lekeleriniz?

2. tur da 7,5 saat oldu aslında, ilk turumuz biraz göbek & bel toparlama 17-18 saati bulmuştu, ben 1 günde toplam aldığım saati yazmıştım :)Ne zaman yaptırdınız en son, 1 ayı buluyor kabukların geçmesi sonra kırmızı noktalar oluyor , hele sırt ense oldukça zorlu olmuştu bende. Yazın yapmıştık, terleme ile birlikte geç iyileşmişti ama çok şükür illa ki geçiyor. Her bünyeye göre değişiyor yüzüm 1 hafta 10 günde geçiyor ama göbek bel biraz uzuyor zaten kendileri de söylüyor vücut bölgesi uzun sürüyor. Ama kişisel bakım çok önemli ben hiç krem pudra kullanmıyorum kendi haline bırakıyorum, yüz bölgesi için sadece güneş koruyucu kullanıyorum.

Hmm anladım maşallah çok sabretmişsiniz gerçekten:) Uzun saatler sürüyo anlaşılan bi tahmin yapmak zor.

Ben 1 ay önce yaptırdım en son ama 5 aydır gidiyorum. 5 ay önceki kırmızı noktalar bile geçmedi,sadece silikleşti. Kabuklar sorunsuz iyileşiyo ama asıl sorun kabuk döküldükten sonra.

Sizin illaki geçiyor dediğiniz kabuktan sonraki kırmızı noktalar mı. Mesela eskisi gibi oluyo mu cilt yoksa birazda olsa kalıyo mu merak ediyorum. Geçicek dendi bana da ama yine de bi tereddüt ediyo insan iğneli yapılmadığı zamanki gibi olmaz diye:)bakımına ekstra özen gösteriyorum takıntılıyım o konularda herkesin süreci farklı oluyo tabi ciltle alakalı sanırım. Sabretmek istiyorum bende.

Son düzenleme:

İnanın ben de takıntılıyım yazın evde perde dahi açmıyordum güneş gelmesin diye, o kırmızılıklar da inşallah geçiyor eninde sonunda, herkesin teni farklı reaksiyon gösteriyor, ama ben kabukları hiç ellemiyorum , krem de sürmüyorum, işlemden sonra ki 3 gün su değdirmiyorum, ense ve sırta başladığımızda saçımı öne eğip yıkıyordum sabun şampuan değdirmiyordum, benim ensem çok yoğundu zaten sayfada fotolarım var :) zaten tüyler tamamen bitince seanslar bitince üzerine güneşlenirsiniz cilt kendine gelir. Ben yazında yaptırdım , haziranda yaptırıp 1 ay sonra denize giriyordum ama her yerim kapalı deniz suyu da iyileşmeye katkı sağladı ama koruyamazsanız çok riskli tabi ki.

Kendimi gördüm sizde ya bende perde bile açmıyordum ilk seanslarım yaz ayına denk geldiği için hatta kışın bile temas ettirmiyorum güneşe demek ki tek değilmişim:)

İçim rahatladı biraz siz geniş yerlere yaptırmanıza rağmen eninde sonunda geçiyor diyorsanız umudum oldu:) Zaten bu yaz güneş görmedim yarasa gibiydim resmen denize falan tamamen geçene kadar cesaret bile edemem siz iyi gitmişsiniz:) bu yazda deniz görmemeyi göze aldım ben zaten yeter ki geçsin. Yolum uzun daha tam tur bile yaptıramadım evlilik düşünüyorum o yüzden bi an önce biter inş.

Bende 3gün mutlaka su değdirmiyorum kabuklarada ellemiyorum asla ama krem kullanıyorum. Oradan aldığım bir krem var onu kullanıyorum sonra pudralama yapıyorum cildi çok kurutuyor ama hiçbir şey sürmezsem nasıl olur cesaret edemem. Kendi haline bırakmak daha iyi olabilir tabii. Teşekkürler tekrardan bu arada

Ben 2 yaz deniz güneş görmedim ama 50 faktör güneş geçirmeyen üstlerden aldım, hiçbir şekilde güneşi geçirmiyor, ensem hep şal ile kapalıydı, denizden çıkınca da her yerimi kapatıp oturdum :) Benim evet geniş bölgelerdi, ama kabuklar düşüp yeni ten ortaya çıktığında yumuşacık oluyor. Bir an önce yaptırıp kurtulun, erteleyince olmuyor, ben de ileriye hazırlık yaptım o nedenle sizi çok iyi anlıyorum, hayırlısı olsun. En zoru enseydi, benim bir de krem alerjisi olmuştu, fucidin sürdüğüm an yanma başlamıştı, o nedenle hiç krem kullanmadım, göbeği ilk aldığımızda baticon sürmüştük, Cilt kuruyunca bende soyulma yapıyor, o hissi sevemedim bir türlü, bir de pudranın sağlık için iyi olmadığını düşünüyorum içinde ki talktan ötürü, o nedenle kendi haline bırakıyorum, asla sabun duş jeli şampuan en az 1 ay boyunca değdirmedim, giysilerin etiketlerini dahi kestim,hep pamuklu rahat giysiler giydim. Size naçizane tavsiyem uzun alın saatlerinizi yoksa sizi epey uğraştırır. Rica ederim ne demek yardımcı olabildiysem ne mutlu

Evet haklısınız artık lekeler geçmez mi diye düşünüp azar azar gitmicem,önümüzdek ay dahil devamını 6şar saat denicem bakalım kolay olmıcak ama umarım iyi olur sonucu. Tabii yardımcı oldunuz,insan konuşacak birisi olunca iyi hissediyor o bile yeter zaten:) öyle yorumlar var ki; 5 ayda geçmezse yanıktır,leke oluşmamalı,olduysa kalıcı geçmez vs vs. Her tecrübe kişinin kendisine göre aslında benim yüzümle kolum bile farklı reaksiyon veriyor ama yine de üzülürdüm bazen yine üzülüyorum ama pes etmem. En azından uzmanıma güveniyorum şimdilik. Bende daha az kremlenmeyi deneyeceğim bu sefer. Kendi haline bırakıcam sizin gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…