Evet arkadaşın dediği gibi yap benim lazer salonum özellikle mesaj attı ağda gibi kökünden alan işlemlerden uzak durun sadece kısaltma yapın diyeYok ağda yapma köklerini canlandırırsın. Lazere başlayınca ağda falan yasak. Kısaltıcı makinen varsa onunla kısalt, erkeklerin tıraş makinesi oluyor ya onu da kullanabilirsin. En olmadı jiletlersin.
Bende öyle yaptım. Ama galiba kısaltma makinası kullanmak lazımmışBen jiletle alsam kazık gibi çıkacak daha da sertleşecek diye epilasyon aleti ile ile aldım sert çıkıyor ve 2 günde bir almak zorunda kalıyorsun jiletle
Doğrudur da jilet daha da canlandırmaz mı kıl kökünü. Yani 1 2 ay daha gidemeyiz bence. Jiletle ala ala naparız yaz ayındaBende öyle yaptım. Ama galiba kısaltma makinası kullanmak lazımmış
İşte bende onu kara kara düşünğyorum. Epilasyon aletiyle yaptım bikere ama bende feci alerji yapıyor tüylerimi kökünden almak. Cildim mahvoluyor. Jilet desen çoğaltıyor. Bende şaşırdımDoğrudur da jilet daha da canlandırmaz mı kıl kökünü. Yani 1 2 ay daha gidemeyiz bence. Jiletle ala ala naparız yaz ayında
Ben de alerji degil ama kızarıklık olup 2 3 saat sonra geçiyor. Diken diken bacaklara gezip çoğaltamam kıl köklerini. AGda ve makineyle idare edecegim. 2 ay jiletle alsam coşar vallaİşte bende onu kara kara düşünğyorum. Epilasyon aletiyle yaptım bikere ama bende feci alerji yapıyor tüylerimi kökünden almak. Cildim mahvoluyor. Jilet desen çoğaltıyor. Bende şaşırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?