• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Lazer epilasyon sorunu

Sesevya

Guru
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2014
380
243
303
Merhaba hanımlar hayırlı ramazanlar
Ben 3 seans lazer epilasyon yaptırdım malum koronadan dolayı 4.seansa gidemedim fakat şu an napsam bilemiyorum tüylerimi ağda ile alsam mı yoksa beklesem mi çünkü ne zaman hayat normale dönecek belli değil bu şekilde dolaşmakta rahatsız ediyor nette araştırdım detaylı bilgi bulamadım bi sizlere danışmak istedim yardımcı olursanız sevinirim

Bende aynı dertten muzdaribim yok mu bilen birileri napalim

Jiletle al. Lazere başladıktan sonra agdaya dönülmez. Jiletle al gitsin.
Aslında mırmır isimli birşey satıyorlar,kılları küçük küçük kesmeye yarayan. Erkek kulak kılı temizleyicisi gibi bir şey.
Ama boşver. Jilet en iyisi

bu lazerlerden bulaşıcı hastalık kapma olasılığı var mı? herpes gibi? bir de genital bölgeyi aldırırken iç çamaşırı giyiyor musunuz? ben de yaptırmak isterim ama çekinirim.

Yok ağda yapma köklerini canlandırırsın. Lazere başlayınca ağda falan yasak. Kısaltıcı makinen varsa onunla kısalt, erkeklerin tıraş makinesi oluyor ya onu da kullanabilirsin. En olmadı jiletlersin.
Evet arkadaşın dediği gibi yap benim lazer salonum özellikle mesaj attı ağda gibi kökünden alan işlemlerden uzak durun sadece kısaltma yapın diye

Ben hiç yaptırmadım. Keşke yaptırsaymışım diyorum. Çocuklarla uğraşırken en azından ondan kurtulurdum.

Benim gittiğim merkezde böyle durumlarda sir yapın demişti. Ben 1 kere makine yaptım ama şimdi kafam karıstı. Kısaltmak en iyisi sanırım.

Ben jiletle alsam kazık gibi çıkacak daha da sertleşecek diye epilasyon aleti ile ile aldım sert çıkıyor ve 2 günde bir almak zorunda kalıyorsun jiletle

Doğrudur da jilet daha da canlandırmaz mı kıl kökünü. Yani 1 2 ay daha gidemeyiz bence. Jiletle ala ala naparız yaz ayında
İşte bende onu kara kara düşünğyorum. Epilasyon aletiyle yaptım bikere ama bende feci alerji yapıyor tüylerimi kökünden almak. Cildim mahvoluyor. Jilet desen çoğaltıyor. Bende şaşırdım

İşte bende onu kara kara düşünğyorum. Epilasyon aletiyle yaptım bikere ama bende feci alerji yapıyor tüylerimi kökünden almak. Cildim mahvoluyor. Jilet desen çoğaltıyor. Bende şaşırdım
Ben de alerji degil ama kızarıklık olup 2 3 saat sonra geçiyor. Diken diken bacaklara gezip çoğaltamam kıl köklerini. AGda ve makineyle idare edecegim. 2 ay jiletle alsam coşar valla

bende 2 seansa gittim 3. seansa gidecegim hafta koronadan dolayi kapandi guzellik merkezi.o ara cok seyrekti bekledikce baya cikti.jilet yapilmasi gerektigini biliodum yaptimda.2 gun sonra sert bi sekilde cikti rahtsizlik vermeye basladi tekrar yaptim bu sefer daha da cikmaya basladi.mecburen makine ile aldim.daha da acilacagi yok bence acilsa bile virus tamamen bitmeden gidecegimide sanmiyorum o yuzden makineyle almaya devam yaoacak bisey yok.en kötu son seansimda da azalmazsa( anlasmamiz 12 seans) sean suresini uzatirim diye dusunuyorum

Back