• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Lazer epilasyon sorunsalı

saft

Guru
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2012
2.553
3.020
448
İstanbul
Kızlar Anadolu yakasında alexandrite cihazla epilasyon yapan, cildimi yakmayacak uygun fiyatlı bir hastane arıyorum. Ama yorumlari okuyunca korkuyorum. Gidip de yananlar var. Bana duzgun bir yer onerir misiniz? Umran tip merkezi mantikli geldi gidip memnun kalan var mi?

Kızlar Anadolu yakasında alexandrite cihazla epilasyon yapan, cildimi yakmayacak uygun fiyatlı bir hastane arıyorum. Ama yorumlari okuyunca korkuyorum. Gidip de yananlar var. Bana duzgun bir yer onerir misiniz? Umran tip merkezi mantikli geldi gidip memnun kalan var mi?
Ümran tıp merkezini bilmiyorum. ama bağdat caddesinde bellatrix diye bir güzellik merkezi var . ben oraya gidiyorum ve cevrem oradan çok memnun bir görüşün isterseniz.

üsküdar da ladonna var, ben çok memnun kalmıştım. hijyen ve ilgi iyiydi. deneme seansına gidip bir test edin isterseniz.

Pendik dogalife şiddetle tavsiye ediyorum

Ümran tip merkezi dediğine göre oraya yakınsın.ben Ümran'a değilde Ümraniye'de bir yere gitmiştim yüzde seksen sonuç aldım.gerci o zaman bitirme garantili idi ben de üç sene gittim.simdi nasıl yapıyorlar bilmiyorum.

Back