Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar Anadolu yakasında alexandrite cihazla epilasyon yapan, cildimi yakmayacak uygun fiyatlı bir hastane arıyorum. Ama yorumlari okuyunca korkuyorum. Gidip de yananlar var. Bana duzgun bir yer onerir misiniz? Umran tip merkezi mantikli geldi gidip memnun kalan var mi?
Kızlar Anadolu yakasında alexandrite cihazla epilasyon yapan, cildimi yakmayacak uygun fiyatlı bir hastane arıyorum. Ama yorumlari okuyunca korkuyorum. Gidip de yananlar var. Bana duzgun bir yer onerir misiniz? Umran tip merkezi mantikli geldi gidip memnun kalan var mi?
Ümran tıp merkezini bilmiyorum. ama bağdat caddesinde bellatrix diye bir güzellik merkezi var . ben oraya gidiyorum ve cevrem oradan çok memnun bir görüşün isterseniz.
Ümran tip merkezi dediğine göre oraya yakınsın.ben Ümran'a değilde Ümraniye'de bir yere gitmiştim yüzde seksen sonuç aldım.gerci o zaman bitirme garantili idi ben de üç sene gittim.simdi nasıl yapıyorlar bilmiyorum.