• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Lazer Epilasyon Sonrası Nemlendirici Krem

serendipity_

Guru
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2009
147
17
298
34
Merhaba arkadaşlar, dün alt bacak+genital+bikini+koltukaltı lazer epilasyon ilk seansıma gittim. Doktor 3 gün Bepanthen Plus krem kullan 3. günden sonra nemlendirici krem kullan cildin kurumasın dedi ve bana bi krem satmak istedi. ama krem 60 lira ve ben o parayı vermek istemedim. Doktor da diğer kremler kıl köklerini besler vs. dedi. Şimdi size sorum size de böyle özel kremler önerildi mi yoksa bu sadece daha fazla para kazanmak için mi? aranızda kendi tercihi olan bi nemlendirici kullanan var mı, varsa sonuçları ne oldu? Şimdiden teşekkür ederim.

ben evde sıradan kremi sürüyorum şimdi bepanthen bile sürmedim seansa okadar para verdimki valla benim krem alcak param kalmadı :D
ama nette yazıları okudum kızarıklık yoksa özel bir kreme de gerek yok yazmışlar. yani bepantheni de sadece sorunlu bölgeye sür bence

Hiç gerek yok bana yaptırdığım yer 3-4 gün boyunca sabah akşam bepanten plus sür sadece dedi onu sürdüm ne kuruma ne yanık izi hiç bir şey olmadı. Resmen size satmaya çalışmış yaptırdığınız yer.

teşekkür ederim arkadaşlar cevaplarınız için, bugün 2. seansa gittim doktor yine hangi kremi kullanıyorsun, dikkat et kullandığın kreme kıl köklerini beslerse seansların uzar dedi. offff çok kafam karıştı ama ben bu kremi zaten uzun zamandır kullanıyorum kıl köklerini besleyecek olsa lazerden önce de beslerdi de mi ya da besliyor da ben mi anlamadım. neyse bi süre daha kullanıp bakarım sonuçlarına. :44:

Epkem, evet direk güneşe çıkmaman gerekiyormuş, ben 2 gün önce başladım sadece bacaklarımı yapmayı bırakacak onun dışında kollarını iki yana açıp güneşlenmeyiverirsin bu sene o kadar etki etmez dedi estetisyen, e özel bölge de direk güneş almadığından bir sorun olmazmış. zaten çok güneşlenen biri değilim no problem yani. ama reglime 3-4 günüm varken gitmiş bulundum çok acıdı ona göre gün al düşünüyorsan.

arkadaşlar bana da satıldı ve aldım 77 tlye ceres dermal diye kullanmazsam çabuk etki görmezmişim diye :44:

Merhaba arkadaşlar ben de lazere başlıcam bana da epidermis diye bir krem önerdiler ve aldım güneş koruyucu ve nemlendirici krem iki krem 165 lira sizce epidermis iyi bir krem mi işe yarıcak mıdır yoksa satmak için mi verdiler beni bilgilendirirseniz sevinirim :)

Back