Lazer Epilasyon Lazer epilasyon sonrası jilet kullanımı

Bestemsu94

Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2017
79
30
18
30
kızlas nolur yardım edin.Bugün ilk defa lazere gittim.İlk seansda jilet etkisi yaratacağını düşünüyordum.Oysa ki 10 gün kadarlık sürede tüyler dökülüyor.Yarın da nişanlımla buluşucam.Kollarım bacaklarım yanmış kıllarla dolu.Dokununca da batıyor doğal olarak.Lazer zaten kıl köküne yapılıyor.Bir seferlik jilet vurasam kıllarda dökülme olur mu yoksa epilasyonun etkisi gider mi?Başka yolunu biliyorsanız söyleyin nolur.Çok zor durumdayım.Ayrıca nişanlımın huyunu da biliyorum koluna filan dokunuyor.O yüzden çok endişeliyim.Ya ben napıcaaam?!

Lazer yapıldıktan sonra 10-15 gün içinde dökülme oluyor.Siz daha yeni yaptırmışsınız.Aslında işlemi yapmadan önce tıraşlamaları gerekiyordu sizde yapmamışlar.Bir peeling yada kese yapın en azından kökleri yananlar dökülsün.Sonrasında jilet yapın.Dediğiniz gibi köklerin yanması hedef olduğu için yüzeyi jiletle almak etkilemez.Sadece eğer 15 gün sonra kontrolünüz varsa onu atlamanız gerekebilir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…