Lazer Epilasyon lazer epilasyon sonrası hamilelik

mavis81

acının ödülü deneyimdir
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
14
Puanlar
318
Yer
İçel Mersin
merhaba kızlar ben tüm vücut epilasyona gidiyorum.toplam 6 seans ödemesi yaptım.birkaç gün önce 3. seansa gittim.aklıma takılan bir sorun var tamamen bitirdikten sonra bebek düşünsem tüyler tekrar çıkarmı acaba?acaba şuan seanslarımı dondursam ve bebekten sonra diğer 3 seansımı mı kullansam:44:yoksa tamamen bittikten sonramı hamile kalsam:44:aranızda lazer sonrası doğum yapmış arkadaşlar varmı?tüyleriniz çıktımı çıkmadımı ne tavsiye edersiniz?

4 seans lazerden sonra tüylerim en az %50 azalmıştı ki hamile kaldım, şu an başa dönmüş durumdayım, tüm tüyler geri döndü.
Yani yakın zamanda hamilelik düşünüyorsanız seansları sonrasına erteleyin.

Son düzenleme:
olamaz ya :((bende 4.seansımdan sonra ara vereyim kalan 2 seansıda doğum sonrası giderim diyordum:50:aynı şey bende de olacak o zaman:50:ve sonrasında 2 seans yetmeyecek yne para vermenk zorunda kalıcam:50:acaba seanslar yarım kalınca cansızlaşan tüyler tekrar güçleniyor ondanmı böyle oluyor?yani tamamen bitirip hamile kalsam bittiği için tekrar çıkma olasılığı düşermi sizce?

merhaba kızlar ben tüm vücut epilasyona gidiyorum.toplam 6 seans ödemesi yaptım.birkaç gün önce 3. seansa gittim.aklıma takılan bir sorun var tamamen bitirdikten sonra bebek düşünsem tüyler tekrar çıkarmı acaba?acaba şuan seanslarımı dondursam ve bebekten sonra diğer 3 seansımı mı kullansam:44:yoksa tamamen bittikten sonramı hamile kalsam:44:aranızda lazer sonrası doğum yapmış arkadaşlar varmı?tüyleriniz çıktımı çıkmadımı ne tavsiye edersiniz?

inanmıyorum şartlarımız aynı bende 3. seansa gittim ve hamile kalırım diye korkuyorum yani planlı bişi yokta hani olursa yada istersem nasıl bi yol izlemem gerek inan bende bilmiyorum 6 seansı beklesem çok uzun beklemesem o kadar emek zaman para çöpe gidecek gerçi benim bildiğim hamilelik döneminde normalde tüyler azalıyo yani olanlar öyle söylemişti tam bi karmaşanın içindeyim bu arada hapla korunayım işi garantiye alayım diyorum bu seferde haplar tüyleri artırıyo napıcam bilmiyorum :43:

Bu konuyu tekrar gündeme getirsek, biten tüyler doğum sonrası çıkıyor mu?

6 seansta yok olan tüm kıllarım geri geldi.alexandrght ile yaptrmıştım.yakın zamanda hamilelik düşünenler bilsin istedim:14:

Kizlar ben 3 sene lazer epilasyona gittim 2200 lira para verdim 14 seans gittim ve hamile kaldigim an tuylerim fiskirdi. Suan napicagimi bilemiyorum agda yapsam emeklerim bosa gidecekjilet yaptim cok sert cikmaya basladicok pismanim lazere gittigim icin :KK43:

Kizlar ben 3 sene lazer epilasyona gittim 2200 lira para verdim 14 seans gittim ve hamile kaldigim an tuylerim fiskirdi. Suan napicagimi bilemiyorum agda yapsam emeklerim bosa gidecekjilet yaptim cok sert cikmaya basladicok pismanim lazere gittigim icin :KK43:
Canim ama lazerin rahatligini kullandigin seneler var . pisman olmaman lazim aslinda :) degil mi ?
Ben de dusunuyorum lazer ama kararsizim henuz evli bile degilim acaba bosuna mi gitmis olurum diye.

Back