• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon sırasında HAMİLE kalan arkadaşlar yardımcı olur musunuz?

sazende86

evli,mutlu,gebe :)
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2012
313
0
26
İzmir
Lazer epilasyona başladım haftaya 2. seansa gidicem.Bu ay korunmayı bıraktım nasıl olsa ha deyince olmuyor.Daha önce denedik çünkü.

Ama şimdi de içim rahat etmedi.Aranızda lazer epilasyon sırasında hamile kalan var mı?Bir zararı oluyor mu?

bunu bende merak ediyorm ya. bebek düşünüp aynı zamanda lazere giden varsa bilgilerini paylaşabilir mi

Hamilelerde araştırma yapılamadığı için lazerin bir zararı olup olmadığı bilinmiyor. Bu nedenle de gebelerde yapılmıyor. Ama hamilelik düşünenler bence adeti bittikten sonraki ilk 1hafta içine seanslarını ayarlarlarsa zaten bu dönemde yumurtlama olmadığından dolayısıyla hamilelik oluşması mümkün olmadığından bir sorun olmaz diye düşünüyorum. Yine de bir kadın doğum uzmanına danışmakta fayda var.

Son düzenleme:
ben lazer paketı almıştım 2bın tl ama yarısında hamıle kaldım şimdı diğer seanslarımda yandı , hamılelere yapmıyorlar aksi gibi eskilerde geri çıkıyor yani benım tum emeğim ve param gitmiş oldu böylece.

Ben şuan hamileyim ben bir kaç öncesinde bırakmıştım lazeri. son kontrolümde doktoruma sormuştum hamilelik döneminde kesinlikle yapılmamalı hamilelik şüphesi varsa hemen son verilmeli dedi. Bu konuda araştırmalar var yayımlanan son makalede zararlı olduğuna dair bulgular var dedi doktorum.

Back