T tse Popüler Üye Kayıtlı Üye 23 Haziran 2015 1.374 1.266 36 8 Ağustos 2015 Konu Sahibi tse #1 Bugün lazere gidecektim adet oldum sadece cene için gidiyorum şuanki gitsem sorun olur mu kii ?
A akurt Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 18 Ağustos 2015 12 3 44 18 Ağustos 2015 Konu Sahibi tse #2 brls .!.: Bugün lazere gidecektim adet oldum sadece cene için gidiyorum şuanki gitsem sorun olur mu kii ? Genişletmek için tıkla... gerçekten aynı problemleri bende yaşadım diyebilirim o yüzden sanırım en mantıklısı doktor kontrolünde olan kliniklere gitmek.
brls .!.: Bugün lazere gidecektim adet oldum sadece cene için gidiyorum şuanki gitsem sorun olur mu kii ? Genişletmek için tıkla... gerçekten aynı problemleri bende yaşadım diyebilirim o yüzden sanırım en mantıklısı doktor kontrolünde olan kliniklere gitmek.
Morenica Popüler Üye Kayıtlı Üye 27 Ekim 2011 2.388 2.468 19 Ağustos 2015 Konu Sahibi tse #3 akurt .!.: gerçekten aynı problemleri bende yaşadım diyebilirim o yüzden sanırım en mantıklısı doktor kontrolünde olan kliniklere gitmek. Genişletmek için tıkla... ben yukarıda sorun göremedim?soru sorulmuş sadece.doktor kontrolünde olması ne değştriri onlarmı yapıyor.bana regl bitince gel demişlerdi hem çok acır
akurt .!.: gerçekten aynı problemleri bende yaşadım diyebilirim o yüzden sanırım en mantıklısı doktor kontrolünde olan kliniklere gitmek. Genişletmek için tıkla... ben yukarıda sorun göremedim?soru sorulmuş sadece.doktor kontrolünde olması ne değştriri onlarmı yapıyor.bana regl bitince gel demişlerdi hem çok acır
hilalkiz 'O' her şeyi işitendir,sesini mutlaka duyar... tek ayak cezası Kayıtlı Üye 18 Mayıs 2015 1.223 704 20 Ağustos 2015 Konu Sahibi tse #4 Gerci cene ye cok atış olcagnı düşünmüyorm ama yine de normale göre fazla acır