Lazer Epilasyon Lazer Epilasyon Önerisi

Busnur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2017
176
124
53
35
Sonuçlanamayan bir lazer sonrasin da yeni bir öneri istiyorum paramda zamanimda çöp oldu klinik ve hastane istiyorum güzellik merkezlerine asla tekrar gitmem simdiden tesekkurler.

Ankaradaysan ozel clnc medilife oneririm ben yaptirdim son seanslarim kaldi cogu bolgem bitti.Alexandrite candela cihazi kullaniliyor.

Sonuçlanamayan bir lazer sonrasin da yeni bir öneri istiyorum paramda zamanimda çöp oldu klinik ve hastane istiyorum güzellik merkezlerine asla tekrar gitmem simdiden tesekkurler.
Guzellik merkezlerinin gercek lazer kullanmasi yasaktir zaten. Ipl sistem kullanirlar. Ve bilincsiz herkesi lazer yapiyoruz diye kandirirlar.

Sizi iyi anlayan biriyim ilk saçma bir güzellik merkezine gidip kolumu yaktırdım sonra arayış peşine düştüm başka işlemler için Mehmet Akgün ün kliniğine gitmiştim sonradan mantıklı geldi başladık ve sonuçlandı tüm vücut için gittim tertemiz oldum demek yanlış olur kalıyor azda olsa ama çoğu bölgede hiç bir şey kalmadı öneririm.

canım ankaradaysan elos polikilinik yada nihat özkan muayenehanesi var.ikisinde de yaptırdım çok memnunum.nihat hoca gata emeklisi deri ve zührevi has. doktoru..elosunda gata emeklisi dr var sürekli ..ikisinide yeri kızılayda..internettende yazdığım yerleri araştırabilirsin kendi siteleri var.

Merhaba ben beylikdüzünde mediplus estetik te tüm vucut yaptırdım gerçekten çok memnun kaldım tavsiye ediyorum.

Buz lazere yeni basladim ozel clnc medilife a gidiyorum gidip gorusmenizde fayda gorusyorum umarim aradiginiz gibi biyer bulursunuz.

Tamam canim arastirip gidip goruscem nere daha mantikli gelirse basliycam bakalm

Tesekkur ederim cok gecmis olsun sizede

Elos ve dr Derm poliklinkleri ne bir bak ayrıca Armin Müştak hocayıda öneririm.Bende güzellik merkezinnde koltuk altı yaptırmıştım ve geri çıkmışlardı ve hijyenik değildi.o yüzden kesinlikle klinik ve doktorlardan şaşmam.

Tamamdir tesekkrler onerileriniz icin tek tek gezicem bakalm

Özel Clinic medilife a gidiyorum ben son 2 seans ve kontrol kaldı bitti gibi alexandrite ile işlem yapılıyo buz lazerde var tabii isteğinize kalmış geçmiş olsun bu arada çoğumuz bu durumda kalıyoruz kandırıyorlar resmen umarım yeni gideceğiniz yerde biter herşey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…