Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Guzellik merkezlerinin gercek lazer kullanmasi yasaktir zaten. Ipl sistem kullanirlar. Ve bilincsiz herkesi lazer yapiyoruz diye kandirirlar.Sonuçlanamayan bir lazer sonrasin da yeni bir öneri istiyorum paramda zamanimda çöp oldu klinik ve hastane istiyorum güzellik merkezlerine asla tekrar gitmem simdiden tesekkurler.
Sizi iyi anlayan biriyim ilk saçma bir güzellik merkezine gidip kolumu yaktırdım sonra arayış peşine düştüm başka işlemler için Mehmet Akgün ün kliniğine gitmiştim sonradan mantıklı geldi başladık ve sonuçlandı tüm vücut için gittim tertemiz oldum demek yanlış olur kalıyor azda olsa ama çoğu bölgede hiç bir şey kalmadı öneririm.Sonuçlanamayan bir lazer sonrasin da yeni bir öneri istiyorum paramda zamanimda çöp oldu klinik ve hastane istiyorum güzellik merkezlerine asla tekrar gitmem simdiden tesekkurler.
canım ankaradaysan elos polikilinik yada nihat özkan muayenehanesi var.ikisinde de yaptırdım çok memnunum.nihat hoca gata emeklisi deri ve zührevi has. doktoru..elosunda gata emeklisi dr var sürekli ..ikisinide yeri kızılayda..internettende yazdığım yerleri araştırabilirsin kendi siteleri var.Sonuçlanamayan bir lazer sonrasin da yeni bir öneri istiyorum paramda zamanimda çöp oldu klinik ve hastane istiyorum güzellik merkezlerine asla tekrar gitmem simdiden tesekkurler.
Merhaba ben beylikdüzünde mediplus estetik te tüm vucut yaptırdım gerçekten çok memnun kaldım tavsiye ediyorum.Sonuçlanamayan bir lazer sonrasin da yeni bir öneri istiyorum paramda zamanimda çöp oldu klinik ve hastane istiyorum güzellik merkezlerine asla tekrar gitmem simdiden tesekkurler.
Buz lazere yeni basladim ozel clnc medilife a gidiyorum gidip gorusmenizde fayda gorusyorum umarim aradiginiz gibi biyer bulursunuz.Sonuçlanamayan bir lazer sonrasin da yeni bir öneri istiyorum paramda zamanimda çöp oldu klinik ve hastane istiyorum güzellik merkezlerine asla tekrar gitmem simdiden tesekkurler.
Tesekkur ederim gidip gorusucemAnkaradaysan ozel clnc medilife oneririm ben yaptirdim son seanslarim kaldi cogu bolgem bitti.Alexandrite candela cihazi kullaniliyor.
Tamam canim arastirip gidip goruscem nere daha mantikli gelirse basliycam bakalmcanım ankaradaysan elos polikilinik yada nihat özkan muayenehanesi var.ikisinde de yaptırdım çok memnunum.nihat hoca gata emeklisi deri ve zührevi has. doktoru..elosunda gata emeklisi dr var sürekli ..ikisinide yeri kızılayda..internettende yazdığım yerleri araştırabilirsin kendi siteleri var.
Tesekkurler insallahBuz lazere yeni basladim ozel clnc medilife a gidiyorum gidip gorusmenizde fayda gorusyorum umarim aradiginiz gibi biyer bulursunuz.
Tesekkur ederim cok gecmis olsun sizedeSizi iyi anlayan biriyim ilk saçma bir güzellik merkezine gidip kolumu yaktırdım sonra arayış peşine düştüm başka işlemler için Mehmet Akgün ün kliniğine gitmiştim sonradan mantıklı geldi başladık ve sonuçlandı tüm vücut için gittim tertemiz oldum demek yanlış olur kalıyor azda olsa ama çoğu bölgede hiç bir şey kalmadı öneririm.
Malesef bende kurban oldum ama bu sefer heryeri gezicem en mantikli karari vericemGuzellik merkezlerinin gercek lazer kullanmasi yasaktir zaten. Ipl sistem kullanirlar. Ve bilincsiz herkesi lazer yapiyoruz diye kandirirlar.
Siz nerde yaptiriyorsunuz sonuclar nasil?Guzellik merkezlerinin gercek lazer kullanmasi yasaktir zaten. Ipl sistem kullanirlar. Ve bilincsiz herkesi lazer yapiyoruz diye kandirirlar.
Benim 5 ay oldu biteli. 8 seans yaptirmistim. %90 bitti. Ankarada poliklinikte yaptirdim.Siz nerde yaptiriyorsunuz sonuclar nasil?
İyi sevindim adiniza hangi polikinlik ?Benim 5 ay oldu biteli. 8 seans yaptirmistim. %90 bitti. Ankarada poliklinikte yaptirdim.
Tamamdir tesekkrler onerileriniz icin tek tek gezicem bakalmElos ve dr Derm poliklinkleri ne bir bak ayrıca Armin Müştak hocayıda öneririm.Bende güzellik merkezinnde koltuk altı yaptırmıştım ve geri çıkmışlardı ve hijyenik değildi.o yüzden kesinlikle klinik ve doktorlardan şaşmam.
Teşekkürler :)Tesekkur ederim cok gecmis olsun sizede
Elos poliklinik.İyi sevindim adiniza hangi polikinlik ?
Özel Clinic medilife a gidiyorum ben son 2 seans ve kontrol kaldı bitti gibi alexandrite ile işlem yapılıyo buz lazerde var tabii isteğinize kalmış geçmiş olsun bu arada çoğumuz bu durumda kalıyoruz kandırıyorlar resmen umarım yeni gideceğiniz yerde biter herşey.Sonuçlanamayan bir lazer sonrasin da yeni bir öneri istiyorum paramda zamanimda çöp oldu klinik ve hastane istiyorum güzellik merkezlerine asla tekrar gitmem simdiden tesekkurler.