• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer epilasyon mu iğneli epilasyon mu?

dukanka

Guru
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2012
174
2
296
Ankara
Her ikisi ile ilgili olumlu olumsuz yorumlar yapılmış.
Yorumlardan anladığım kadarıyla, lazer epilasyon 3-4 sene sizi rahat ettirse de sonrasında tüyler, üstelik de kıla dönüşmüş halde yeniden çıkıyor.
İğneli epilasyon kesin sonuç veriyor ancak onda da leke sorunundan şikayet edilmiş.
Deneyimi olanlar paylaşırsa çok sevinirim

Ben her ikisini yaptirmis biri olarak diyorum ki ikisininde avantaj ve dezavantajlari var.Igneli epilasyon özellikle yüz bölgesine asiri killanma yoksa tercih edilebilir.Eger isin uzmani tarafindan yapilirsa iz kalmaz.Bunun disinda yazin cok dikkat etmek gerekir.Yaz kis yüksek faktörlü günes koruyucu krem kullanmak gerekir.
Lazer epilasyon zamandan kazandirir.Bacak, kol gibi büyük yüzeylerde daha cabuk sonuca ulasilir.Cesitli lazer makinalari vardir.Bunlar icerisinde özellikle aleksandrite (yanlis yazmis olabilirim)tipi lazer makinalarinin oldukca etkili oldugu söylenir.Benim yüz bölgesinde bu makinayla calisilmisti.Yogun olan tüyler cok azaldi.Fakat az olan yerlerde ise tüyler fazlalasti.Bu makina olmayan yerlerde tetikleyebiliyor.Fakat yüz disindaki bölgelerde cok iyi.
Iyi bir lazer merkezi icin mümkün oldugunca cok arastirin ve fikir alin.
Bana kalirsa lazer derim.igneli epilasyon cok uzun ve acili bir sürec.
Lazer de herkes te ayni etkiyi göstermez.Sonuclar kilin yapisina ve ten rengine göre degisir.
Sonradan cikan killar icinse sunu söyleyebilirim.Bazen hormonlar yüzünden de killanmalar olabiliyor.Mesela hamileleik gibi.
Lazer epilasyon eskisi kadar pahali degil.Bir kac yil sonra tekrar ciksa bile, cok fazla cikmaz ve yine lazerle halledersiniz.
Umarim yardimci olabilmisimdir.

Back