Hanımlar slm. Ben lazer yaptırmak istiyorum ama bir türlü güvenemıyorum forumlarda da firmaların elemanları üye olup sırf o marka ya da kurum kazansın diye övgüler yapıp insanların parası ve zamanıyla oynuyorlar.
Ben tüm vücut yaptırmak istiyorum önceden genital ve koltukaltı kol dışında hiçbi yermde kıl yoktu hatta bacagmda bile çok azdı. bi ara polikistk over geçirdm. Biraz da jiletin etkisi oldu. Önceleri epilasyn makınasıyla alıyordum son 3 yıldır fln jiletle almaya basladım kıllarım kafam kadar oldu:) genital bölge, bacak ve k.altı çok kalın ama kollarımdakiler çok zayıf jilete vuruyorum kalınlaşsın diye. Bi de tüm vücudumda kıl dönmesi çok fazla. Makinayla da alsam ağda jiletHiç farketmez hep kıl dönmesi oluyor. Meme ucu kenarımda da çıkmaya başladı önceleri cımbızla alıyordum ama zararlıymş jiletle alıyorum. Göğüs aramda ve karnımda göbeğimde tüyler var ama siyah. Beyaz tenliyim. Ben onlardan da kurtulmak istiyorum
bunun en kesin çözümü nedir? Bi de lazer de kesin bitmiyormuş 5 yıl sonra tekrar çıkıyormuş diyorlar. Ben halihazırdaki tüylerimi de kıla çevirip ortada kalmak istemiyorum
istanbulda oturuyorum çok param da yok nereyi öneriyorsunuz ?
Sorularımı sıralayacak olursam
1.tüm vücut fiyat ne kdr olur (yukarda bahsettiğim benim tüylere olur mu)
2. Cihaz başlığı temizliği nasıl oluyo kadın erkek aynı cihaz mı hastalık bulaşmaz mı
3.istanbul eyüpte oturuyorum nereyi ve hangi cihazı önerirsiniz?
4.göğüs bölgesi karın ve beldeki ince tüyler hakkında ne düşünüyorsunuz.
5.lazer gerçekten kalıcı değil mi yani 5 yıl sonra geri mi çıkacak?