Lazer epilasyon makina hakkında

bitter64

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2015
1.916
548
123
Merhaba iyi bir yer arıyorum İstanbul Avrupa yakasında.

Malum son teknoloji soprano ice makinası ama fiyatlar biraz pahalı.
Bir güzellik merkezine gittim o da diode artemis 600 h kullanıyor bu cihaza giden oldu mu soğutma başlıklı imiş ?

Kafam baya karıştı neyi tercih etmeliyim bilemiyorum hepsi farklı birşey söylüyor biri heryeri alalım diyor biri sırası olmaz cogalır diyor..

Not: Konunun buraya değil epilasyon bölümüne acilması gerektiğini biliyorum lakin burda cabuk görülüyor orada kimse görmüyor bir süre durduktan sonra taşır mısınız konumu lütfen.

Valla ben bundan bi 5 sene evvel yaptirdim kullanilan makina da alexandrite 5.500 soguk hava uflemeliydi amerikanin 1 numarali cihaziymis oyle deniliyodu ve gercekten cook iyi bi makineydi etkisinden baya memnun kaldim hic bi sikayetimde olmadi suan ki halimden de gayet memnunum tekrar cikma vs olmadi hic..

Diode kullandım soğutmalı mıydı hatırlamıyorum. Çok memnum kaldım

Benimkinde alexandrite kullandılar o dönem en iyisi oydu
Bende memnun kaldım
Tek tük kaldı tabi ama büyük ölçüde bitti
Tüm bacağa gittim
Özellikle bacak içleri ve alt bacak nerdeyse tamamen bitti
Üstlerde var ince ince onlarada lazer görmez dediler
Her gün yeni bir şey çıkıyor belki bir iki seans yine yaptırırım uzmana göstermem lazım
Kol için istiyorum ama görmez ince tüyleri diyorlar
Lazer büyük rahatlık valla

alexandre beyaz ten koyu renk kıl içinmiş. bana uygun değil hem ince tüylere de etkisiz eski yöntem..
diode ütüleme vardı ama suan soprano ice var en gelişmişi ..

sorum su diode artemis nasıl makina etkili midir boşa soprano için 1000 tl fark ödemem

lazer yüzde aşırı tüylenme gibi bir sorununuz yoksa ihtiyaç değil istektir.siz kaç kere 1 oda da yaşadığınızı evinizin durumunu parasızlığınızı yakınmadınız mı.bugün lazere gitmekten bahsetmişsiniz kırmak için yazmadım ama bayağı mantıksız geldi.

Soprano ice cok iyi arkadasimdan biliyorum. Hem özel bölge haric sifir acı.
Hem de ince tuylerde bile etkili.
Kollar ve yuz haric 3 binlira idi.
Sizin sordugunuz ne kadardi?

lazer yüzde aşırı tüylenme gibi bir sorununuz yoksa ihtiyaç değil istektir.siz kaç kere 1 oda da yaşadığınızı evinizin durumunu parasızlığınızı yakınmadınız mı.bugün lazere gitmekten bahsetmişsiniz kırmak için yazmadım ama bayağı mantıksız geldi.

konuyu nerenle okuyorsun acaba yüz diye bir şey geçmiş mi acaba ? ayrıca çalışan biriyim ailemin durumu kötü diye hiçbir şey yapmayayım haklısın kıyafet filan almak da haramdır bana :D sadece yemek su yeter . Ne tuhaf insanlar var

Merhaba iyi bir yer arıyorum İstanbul Avrupa yakasında.

Malum son teknoloji soprano ice makinası ama fiyatlar biraz pahalı.
Bir güzellik merkezine gittim o da diode artemis 600 h kullanıyor bu cihaza giden oldu mu soğutma başlıklı imiş ?

Kafam baya karıştı neyi tercih etmeliyim bilemiyorum hepsi farklı birşey söylüyor biri heryeri alalım diyor biri sırası olmaz cogalır diyor..

Not: Konunun buraya değil epilasyon bölümüne acilması gerektiğini biliyorum lakin burda cabuk görülüyor orada kimse görmüyor bir süre durduktan sonra taşır mısınız konumu lütfen.

merhaba.ben de istanbul avrupa yakasındayım.bi merkeze gittim.istanbulda sadece onlarda olan bir cihaz kullanıyorar.diyotmuş ama jet lazer sanırım.o kadar memnun kaldım ki.1 yıldır ne tüylenmem oldu ne de başka sorun.merkez çok çok ilgiliydi.yüzde yüz tavsiye ederim.bir kadının tüylerini hiç düşünmeden yaşaması ne büyük rahatlıkmış

merhaba.ben de istanbul avrupa yakasındayım.bi merkeze gittim.istanbulda sadece onlarda olan bir cihaz kullanıyorar.diyotmuş ama jet lazer sanırım.o kadar memnun kaldım ki.1 yıldır ne tüylenmem oldu ne de başka sorun.merkez çok çok ilgiliydi.yüzde yüz tavsiye ederim.bir kadının tüylerini hiç düşünmeden yaşaması ne büyük rahatlıkmış
Isim vermeniz mümkün mu acaba bizlerinde arastirma imkanı olur boylece

Merhabalar siz kullandınız mı bu cihazı nasıl sonuçlar aldınız acaba?? Ben de bir merkezle anlaştım orda da bu cihaz kullanılıyormuş o sebeple merak ettim 🙏

Merhabalar herkese,

Kol için bende bir İstanbul Avrupa yakasında bir merkezle anlaştım. Merkezden iki arkadaşım oldukça memnunlardı. Biri açık renk tüylere sahip olmasına rağmen. ARTEMIS 600 H cihazını kullanıyorlar. Acaba bu cihazı kullandınız mı? Sonuçlarınız nedir? Yardımcı olabilir misiniz?

Back
X