• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer epilasyon mağduru

niyal

Guru
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2009
619
10
298
Şanlıurfa
Arkadaşlar yeni lazer epilasyona başladım 13 gün önce koltuk altı genital bölge bacaklarım alex ile ardından e light ıpl ile işlem uygulandı. Kollarıma ise sadece elight denilen ıpl uygulandı...
Şuanda sadece üst bacak döküldü kalan yerlerin %70 i duruyor dökülme yok 5 gündür kese yapıyorum arada çekiyorum bana mısın demiyor dürüyor tüyler:(
Bugün sabah gittim orada çalışan 18lik kız baya bi saçmaladı önce dedi 10 güne kadar dökülür sonra dedi uzunmuş alet kıl kökünü görememiş dedim kıza manyak mısın kollarıma sen uygulama yaptın tıraş makinası ileok güzel kısaltmışsın diyen sendin dedim sonra dedi haftaya bir daha gel...
Bugün bir arkadaşım lazer yaptırmış Alex ile ve dedi ki lazer uygulama yapıldığı anda kıllar o an yanıp eliyle üstüne dokununca dökülmüş kalanlarda 1 haftada gitmiş:(
7seans parasını nakit çektim karttan sizce kim neyi doğru söylüyor şu aşamada ne yapmalıyım???

Bugün tekrar gittim sahibi adamla konuştum adam haftaya tekrar işlem uygulayacak ve seanstan saymayacak bakalım... Sanırım bu konuyla ilgilenen yok:(

Canim zaten ilk seansta dokulmuyo hepsi yavas yavas tuy kokleri incelio ve dokuluyo. Sen yine sanslisin bn bitins garantili yaptirim dedim bidenparayi pesin verdim kac seans gittim allah bilir iki ay gitmesem tuyler oldugu gibi cikiyor suan eski halinden daha beter durumda verdigim paraya mi yanim harcadigim zamana mi bilemedim. Ama memnun olan arkadaslarimda yok degil yaptirdigimiz yere ve kullanilan makineye gore degisiyor sanirim

Ilk seanstan sonra 15 gun kadar surebiliyo dokulmesi ve hepsi zaten dokulmuyo.

:) cevaplar için çok teşekkürler arkadaşlarım

15 gün oldu çoğunluğu duruyor dediğim gibi çevremdekiler dediler ki hepsi önce dökülür sonra tekrar çıkar ama hepsinin dökülmemesi kafama takıldı işte :(

alex dozunu 770-771 den 777-780e çıkaracaklarmış anlamadım ama bakalım:)

alex'in hangi makinasıymış?
dökülme 13-14 gün sonra başlıyor.
alexden sonra neden ıpl uygulandı?ilk defa duyuyorum

alex'in hangi makinasıymış?
dökülme 13-14 gün sonra başlıyor.
alexden sonra neden ıpl uygulandı?ilk defa duyuyorum

alex kollara sırta ve yüze uygulanması sakıncalıdır fakat alexle yapılan yerlerin dökülmemesi biraz kafa karıştırıcı atış sayısı bitmek üzere olabilir yada bitmişte olabilir o yuzden dökülmeler çok olmamış olabilir :)

Son düzenleme:
sakıncalı derken faydası yok evet.
14-15 gün geçtikten sonra yarısından fazlasının dökülmesi gerekiyor.
eğer çizgi şekliden kaldıysa orayı lazer es geçmiştir.
makinanın bakımı gelmiş olabilir yada düşükte yapmış olabilir.

Son düzenleme:
Ben genital bölgeye gidiyorum Muğlada. Şuana kadar 4 seansa gittim. Dediğiniz gibi jiletle alıp gidiyorum. Lazer uygulamasından sonra kılla çıkmaya başlıyor, yalnız elle tutunca hemen geliyor. Zamanlada dökülüyor, dökülmeyenler için de 2 hafta sonra tekrar gidiyorsunuz, dökülmeyenlere lazer uygulamak için, ki bu tamamen ücretsiz :) Zaten dökülmeyen en faZla 3-5 kıl oluyor. Ayrıca ben parayı seans üzerinden ödüyorum 1 seans 90 tl, ne kadar gidersem o kadar ödüyorum. Uygulama güzel şimdilik, inş böyle devam eder

Son düzenleme:
Back