Lazer epilasyon mağduru (resimli)

bcnk6

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2016
329
343
Herkese selamlar öncelikle...
Resimlerden de görüldüğü üzere açık tenliyim tüylerim ise siyah. Kendimi bildim bileli hep jiletle alıyordum fakat beyaz tenli olduğum için ertesi gün tekrar kıl kökleri beliriyodu ve sürekli jiletle uğraşmak zorunda kalıyodum. Bende gerek burada gerekse başka mecralarda, genel olarak çok methedilen lazer epilasyonu yaptırmaya karar verdim. 4 seanslık tüm bacak yaptırmaya başladım ve 3. seans sonunda bacaklarımın geldiği hal bu. İnanılmaz pişman oldum. Eskiden rahatça etek şort giyerdim lazer maceramdan sonra bu yaz kesinlikle giyemedim ve sanki bir daha giyemiycekmiş gibi umutsuzlanıyorum. Ya benim cildim lazere karşı çok hassas ya da kötü ellere denk geldim. O kadar kişinin ''yaptırdım bebek bacağı gibi oldu'' yorumlarına karşılık benim aldığım sonuç bu. Yaptırdığım yer de sıradan alelade bir yer kesinlikle değil onu da belirteyim.
Bu bacaklar için bi çözüm öneriniz var mı?

Son düzenleme:
Ne oldu ki biz bisi goremiyoruz. Yapilan lazerin markasi ve modeli neydi yazarsaniz hepimiz bir yorum yapabiliriz.

Ne oldu ki biz bisi goremiyoruz. Yapilan lazerin markasi ve modeli neydi yazarsaniz hepimiz bir yorum yapabiliriz.

Cevap gelmeyince ben de sildim resimleri. Bacaklarımın kıl kökleri koyulaştı. Çilek bacak diye tabir edilen görünüm oluştu. Lazerden sonra kötüye giden bi benim galiba herkes övdüğüne göre :) estetik internatinol da alex denen cihazla gördüm işlemi.

Tavuk derisi görünümü mü oldu?
Normalde tüylerinizi kökünden aldığınızda aynısı oluyormuydu?

Bir iki kez tüylerimi kökünden almışımdır bu zamana kadar. Onlardada kızarıklık olmuştu sadece her ağdada olabilceği gibi. Gün içinde çekip yüklerim mutlaka.

Normalde kökünden aldığında olmuyorsa lazerde de olmaması lazım. Çok mu batığın vardı?

Kusura bakmayin bir sure foruma giremedim duzenli goremedim. Ben kendi adima cok memnunum.

Sizin cildiniz hassas. Benim yegenimde sir agda veya lazer yaptirdiginda ayni sizin gibi oluyor. Bir sure sonra geciyor. Lazerin yapacagini sanmiyorum bunu. Yaptirdiginiz yerde dermatalog vardir mutlaka ki bi danissaniz.

Sizin cildiniz hassas. Benim yegenimde sir agda veya lazer yaptirdiginda ayni sizin gibi oluyor. Bir sure sonra geciyor. Lazerin yapacagini sanmiyorum bunu. Yaptirdiginiz yerde dermatalog vardir mutlaka ki bi danissaniz.

Lazerden sonra oldu bu durum ama. Ben hiç sir yapmam zaten. Lazerden önce bi sıkıntım yoktu.

Ben de aynı sorunla karşılaştım. Üstelik ben esmerim ve farklı bir makine kullanıldı. Benimkiler kırmızı kırmızı kaldı. Bu bizdeki hassasiyetle alakalı sanırım. Ben zoratanin tedavisi görmüştüm hassaslaştı. Benzer bir tedavi oldunuz mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…