Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Lazer epilasyon için yakınında olan yerlerden çok gerçekten işin ehli olan bi yere git çok kötü tecrübe yaşadım bu mantıkla malesef. Yakınımda bi yere gittim hastaneydi 2. Seanstan sınra hastane yönetimi kaldırmıs bir estetik yerine yolladılar orası da yeni açıldıgından berbattı şubeleri olan bir yerdi ayrıca çalışanı nasıl hemen bitse de kurtulsam gibiydi ben de parayı peşin ödediğim için mecbur devam ettim alexle yaptılar. Ama sonuç alamadım yüzde 30 sonuç aldım. Sonra aradan iki yıl geçti arkadaşlarla bir yer bulduk senelerini vermiş bir klinik. Orda buz lazere başladım alexten iyi geldi. Şuan 4. Seanstayım toplam 2bin tl. Taksit taksit ödüyorum üstelik bir şey imzalamadım. O da tehlikeli. Sonuç olarak memnunum. Bir kerede keşke olsa bitse diyorum 1,5 bin lira zarardayım resmen.
Anladım canım kıl köküne rengine baksınlar cilt tonun hassasiyetin her şeyini bilmeleri lazım ona göre ısı vermeliler aksi takdirde cildinden olursum çok gördük forumda bu konudan muzdarip olan. Bir de görüşmeye gittiğinde sana gerçekçi konuşuyorlarsa gözün kapalı git çünkü büyük beklentiler olulur sınycu gçrünce üzülürsün. Deneyimledim tamaöen bitmiyor lazere uygun cikt yapım kıl rengim olmasına rağmen. Yüzde 80 bitiyor diyebilirim. Geçmiş olsun inşaallah memnun kalırsın