• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon lazer epilasyon komple bacak seans fiyatı?

bu gittiğin merkeze göre değişiyor canım.. benim gittiğim yere sormustum 300 tl dediler tüm bacak. bacak boyuyla da alakalıymıs bilgine:34::34::34:

Komple bacak yaptırmaktansa eğer başka yerlerinize de yaptırmak istiyorsanız komple vücut yaptırın derim fiyat olarak pek farkları yok çünkü.

Kurumdan arkadaşlarım gidiyor güzel bir yere Tunalıda. Biri tüm bacak+kol altı 250 diğeri tüm bacak+bikini 250. Seans başına tabi ki.

Bana lazer hem masraflı hem de riskli geliyor. Sonuç alamayanlar da var. Hamam otu yağı deniyorum ben de bacaklarımda .Tamamen yok olurlar mı bilmem ama .İlk denenemde bile seyrekleşti ve daha uzun sürede çıktı. En azından epilasyon sıklığı azaltması bile rahatlatıcı oluyor.

Şu an çıkan tüylerim çok ince nerdeyse görünmüyor çıkmaları da normale göre daha uzun sürdü.Ben hamam otu yağından çok memnun kaldım.

Bana lazer hem masraflı hem de riskli geliyor. Sonuç alamayanlar da var. Hamam otu yağı deniyorum ben de bacaklarımda .Tamamen yok olurlar mı bilmem ama .İlk denenemde bile seyrekleşti ve daha uzun sürede çıktı. En azından epilasyon sıklığı azaltması bile rahatlatıcı oluyor.

Bilgi için teşekkürler bende lazer düşünüyordum ama haklısınız çok masraflı ve riskli. Hamam otu yağını deneyeceğim en kısa zamanda :)

ben makinemle alt bacağımı aldım önce orda denedim. 5 dk masaj yaparak yağı sürüyorsunuz. Tüyleri aldıktan sonra 4 gece sürün diyorlar. ne yalan söyliyim ben ağdadan sonra 1 kere sürebildim. Bu konularda biraz tembelim galiba.2. seansımda da öyle yaptım. Şu an 3 . kez alıcam .Ama az ve çok ince oldukları için tüm bacağımla 30 dk uğraşıyorsam 5 dk da biticek gibi görünüyor.

Yani ağda işim daha kısa bir süre de halledilecek kıvama geldi.
Tüylerim inceldi , seyrekleşti. Almasam bile evde kısa etekle dolaşabilirim. Eskiden mümkün değildi.
Daha uzun sürede çıktılar. 3 hafta da bir alınacak kıvama gelirlerdi. 1 ay geçmesine rağmen çok küçük ve cılız çıktılar. Ağda yapma sıklığım azalmış oldu.

Kuaföre gidip sir ağda da yaptırdım bir dönem. Sürdükleri yağdan mıdır nedir 2 hafta sonra gür gür çıkmaya başlamıştı. Bırakmıştım gitmeyi.

İnşallah tamamen yok olurlar diye umuyorum. Yağın iddası da bu.

benim gittiğim yerde komple bacak 350 ama şimdi kampanya var tüm vücut 750 baya ünlü bi merkez türkiyede bi çok ilde var kaçırmadan gidin derim yazdığım fiyatlar seans değil paket 1 yıllık...:40:

Back