- 7 Haziran 2014
- 57
- 4
- 98
- 31
- Konu Sahibi Rebel Honey
-
arkadaşlar ben lazer epilasyona gittim yarım bacak koltukaltı bıyık ve kısmen genitalden memnunum. ama kollarımı da yaptırmam gerekiyordu ve başta yarım kol başladım. sonra bi gün doktor "artık cihaz kıllarını görmez, seni diodeye yönlendireyim" dedi, onu da başka bi doktor yaptı. bu doktor bu sefer ince tüylerde işe yarar diye kollarımın üst kısmını da yaptı, ama faydasını görmedim. aslında olduğundan daha uzun çıkmaya başlamıştı tüyler ama hala sarıydı (benim kendi kıl tipim siyahtır bu arada, ince olan yerlerde herkes gibi sarıdır ve tenim de beyaz, siyah saçlıyım, bu yüzden lazerle başladım) sonra ben faydasını görmüyorum diye kendi doktoruma döndüm yani alexandraya. o da üst kollarımdaki tüyleri uzun görünce hemen lazeri tuttu. o gün bugündür o tüyler artık sarı da çıkmıyor artık, simsiyah saç gibi çıkıyor çok mutsuzum.
ben yüzümde hiç fayda göremediğim için iğneliye başlayacağım. yüzümde sakal gibi çıkar. bi azalma olmadığından yüzüm en az 1 seneye daha ihtiyaç duyuyor bana göre. bir sene boyunca daha çok para bayılacağım anlayacağınız. üst kollarımı da iğnelide mi yaptırayım dersiniz? çok mutsuzum eskiden yarım kol giyemiyodum alt kollarım yüzünden. şimdi üst kollarımda alt kollarımdan daha çok var o kadar iğrenç duruyor ki, erkeklerde bile bu kadar yoktur. yaz da geldi hiç kısa kol giyemeyecek miyim ben! bacaklarda çıkar yazın sıcakta pantolon giymek zorunda kalırsın. kollarda çıkar yazın tişört giyemezsin. o kadar üzgünüm ki lütfen bana bir çare söyleyin...
karınca yumurtası falan diyorlar siz ne diyorsunuz?
bu arada bizde sennle aynıyız saçlarım koyu tenim beyaz benimde tüğlerim gür çıkmıyor senin gür müydü hayatım ya da kalın mıydı
canım benim saçlarım gür değildir ama vücudumun geri kalanı erkek gibidir incecik tüyler bile beni rahatsız eder ama önce kalınları halledemedim ki...
bacaklarım çok gürdü tam erkek gibiydi şimdi alt kısımlarda çıkmıyor ama üst kısımlarda var yine...
ama bu kollarım beni çok üzüyor yani bi çözüm yolu biliyosan lütfen söyle
aldığım sonuçtan o kadar memnun kalmadım ki kurumu mahkemeye bile verebilirim çok üzülüyorum maymuna döndüm resmen şimdi bile ağlamaklıyım...
yazın lazer olmadığı için yüzüme şimdi bir haftada bir sir ağda yapıyorum sürekli çıkıyor hemde tahriş oluyor sivilce vs. depresyona girdim bunun yüzünden bende çok mutsuzum ayrıca benimde kollarım kıllı ben sürekli ağda ve epilatörle uğraşıyorum diode dan memnun olan arkadaşlarım vardı kollarında aslında size neen öyle oldu acaba makinden makineye fark mı var:18:
zararın meresinden dönersem kardır diye düşünerek iğneleniye başlayın derim maalesef lazer özellikle yüz kol gibi bazı bölgelerde çoğunlukla tam tersi sonuçlar doğuruyor bu lazer makinası iyiymiş deyip bir hata daha yapmayın tek çözüm İĞNELİ EPİLASYONarkadaşlar ben lazer epilasyona gittim yarım bacak koltukaltı bıyık ve kısmen genitalden memnunum. ama kollarımı da yaptırmam gerekiyordu ve başta yarım kol başladım. sonra bi gün doktor "artık cihaz kıllarını görmez, seni diodeye yönlendireyim" dedi, onu da başka bi doktor yaptı. bu doktor bu sefer ince tüylerde işe yarar diye kollarımın üst kısmını da yaptı, ama faydasını görmedim. aslında olduğundan daha uzun çıkmaya başlamıştı tüyler ama hala sarıydı (benim kendi kıl tipim siyahtır bu arada, ince olan yerlerde herkes gibi sarıdır ve tenim de beyaz, siyah saçlıyım, bu yüzden lazerle başladım) sonra ben faydasını görmüyorum diye kendi doktoruma döndüm yani alexandraya. o da üst kollarımdaki tüyleri uzun görünce hemen lazeri tuttu. o gün bugündür o tüyler artık sarı da çıkmıyor artık, simsiyah saç gibi çıkıyor çok mutsuzum.
ben yüzümde hiç fayda göremediğim için iğneliye başlayacağım. yüzümde sakal gibi çıkar. bi azalma olmadığından yüzüm en az 1 seneye daha ihtiyaç duyuyor bana göre. bir sene boyunca daha çok para bayılacağım anlayacağınız. üst kollarımı da iğnelide mi yaptırayım dersiniz? çok mutsuzum eskiden yarım kol giyemiyodum alt kollarım yüzünden. şimdi üst kollarımda alt kollarımdan daha çok var o kadar iğrenç duruyor ki, erkeklerde bile bu kadar yoktur. yaz da geldi hiç kısa kol giyemeyecek miyim ben! bacaklarda çıkar yazın sıcakta pantolon giymek zorunda kalırsın. kollarda çıkar yazın tişört giyemezsin. o kadar üzgünüm ki lütfen bana bir çare söyleyin...
edit: kollarımı iğnelide yaptırırsam ödeyeceğim para 3 katına çıkacak. kol hem geniş bi bölge hem de yüzümden daha çok kıl var...
Zaten ben de diode a güvenmiyorum hepsi para tuzağg. Evet iğneliye çok para gidiyor ama en azından peşin gidiyor, yani yararını görmediği n/zararını gördüğün anda bırakma lüksün var. Ben bi yere öyle yaptım. Şimdi gittiğim yer daha iyi, hızlı, ucuz, önceki seansa göre farki az da olsa görebildim, bide iz bırakmıyor. Tabi orda yüzümü yaptırmad.m hiç. Yaptırdığımda o deneyimlerimi de paylaşacağm. Zaten şu anda benim için kollar önemli çünkü dedi.giniz gibi ters sonuç aldım. Vücudumun diğer yerlerinde böyle bir şey olmadığı için lazere devam ediyordum belki de . Belki de kollarımda böyle bişeyin başıma gelmesi gerekiyormuş gözlerimi açmam için. Neyse kısmet...zararın meresinden dönersem kardır diye düşünerek iğneleniye başlayın derim maalesef lazer özellikle yüz kol gibi bazı bölgelerde çoğunlukla tam tersi sonuçlar doğuruyor bu lazer makinası iyiymiş deyip bir hata daha yapmayın tek çözüm İĞNELİ EPİLASYON
karınca yumurtası yeni doğduğunda veya ergenliğe girmeden işe yarıyormuş canım. şimdi bi faydası olmaz. bi arkadaşım yapmış daha da çoğalmış hatta. söyleyim de.arkadaşlar ben lazer epilasyona gittim yarım bacak koltukaltı bıyık ve kısmen genitalden memnunum. ama kollarımı da yaptırmam gerekiyordu ve başta yarım kol başladım. sonra bi gün doktor "artık cihaz kıllarını görmez, seni diodeye yönlendireyim" dedi, onu da başka bi doktor yaptı. bu doktor bu sefer ince tüylerde işe yarar diye kollarımın üst kısmını da yaptı, ama faydasını görmedim. aslında olduğundan daha uzun çıkmaya başlamıştı tüyler ama hala sarıydı (benim kendi kıl tipim siyahtır bu arada, ince olan yerlerde herkes gibi sarıdır ve tenim de beyaz, siyah saçlıyım, bu yüzden lazerle başladım) sonra ben faydasını görmüyorum diye kendi doktoruma döndüm yani alexandraya. o da üst kollarımdaki tüyleri uzun görünce hemen lazeri tuttu. o gün bugündür o tüyler artık sarı da çıkmıyor artık, simsiyah saç gibi çıkıyor çok mutsuzum.
edit: kollarımı iğnelide yaptırırsam ödeyeceğim para 3 katına çıkacak. kol hem geniş bi bölge hem de yüzümden daha çok kıl var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?