- 7 Haziran 2014
- 57
- 4
- 98
- 31
- Konu Sahibi Rebel Honey
arkadaşlar ben lazer epilasyona gittim yarım bacak koltukaltı bıyık ve kısmen genitalden memnunum. ama kollarımı da yaptırmam gerekiyordu ve başta yarım kol başladım. sonra bi gün doktor "artık cihaz kıllarını görmez, seni diodeye yönlendireyim" dedi, onu da başka bi doktor yaptı. bu doktor bu sefer ince tüylerde işe yarar diye kollarımın üst kısmını da yaptı, ama faydasını görmedim. aslında olduğundan daha uzun çıkmaya başlamıştı tüyler ama hala sarıydı (benim kendi kıl tipim siyahtır bu arada, ince olan yerlerde herkes gibi sarıdır ve tenim de beyaz, siyah saçlıyım, bu yüzden lazerle başladım) sonra ben faydasını görmüyorum diye kendi doktoruma döndüm yani alexandraya. o da üst kollarımdaki tüyleri uzun görünce hemen lazeri tuttu. o gün bugündür o tüyler artık sarı da çıkmıyor artık, simsiyah saç gibi çıkıyor çok mutsuzum.
ben yüzümde hiç fayda göremediğim için iğneliye başlayacağım. yüzümde sakal gibi çıkar. bi azalma olmadığından yüzüm en az 1 seneye daha ihtiyaç duyuyor bana göre. bir sene boyunca daha çok para bayılacağım anlayacağınız. üst kollarımı da iğnelide mi yaptırayım dersiniz? çok mutsuzum eskiden yarım kol giyemiyodum alt kollarım yüzünden. şimdi üst kollarımda alt kollarımdan daha çok var o kadar iğrenç duruyor ki, erkeklerde bile bu kadar yoktur. yaz da geldi hiç kısa kol giyemeyecek miyim ben! bacaklarda çıkar yazın sıcakta pantolon giymek zorunda kalırsın. kollarda çıkar yazın tişört giyemezsin. o kadar üzgünüm ki lütfen bana bir çare söyleyin...
karınca yumurtası falan diyorlar siz ne diyorsunuz?
edit: kollarımı iğnelide yaptırırsam ödeyeceğim para 3 katına çıkacak. kol hem geniş bi bölge hem de yüzümden daha çok kıl var...
ben yüzümde hiç fayda göremediğim için iğneliye başlayacağım. yüzümde sakal gibi çıkar. bi azalma olmadığından yüzüm en az 1 seneye daha ihtiyaç duyuyor bana göre. bir sene boyunca daha çok para bayılacağım anlayacağınız. üst kollarımı da iğnelide mi yaptırayım dersiniz? çok mutsuzum eskiden yarım kol giyemiyodum alt kollarım yüzünden. şimdi üst kollarımda alt kollarımdan daha çok var o kadar iğrenç duruyor ki, erkeklerde bile bu kadar yoktur. yaz da geldi hiç kısa kol giyemeyecek miyim ben! bacaklarda çıkar yazın sıcakta pantolon giymek zorunda kalırsın. kollarda çıkar yazın tişört giyemezsin. o kadar üzgünüm ki lütfen bana bir çare söyleyin...
karınca yumurtası falan diyorlar siz ne diyorsunuz?
edit: kollarımı iğnelide yaptırırsam ödeyeceğim para 3 katına çıkacak. kol hem geniş bi bölge hem de yüzümden daha çok kıl var...
Son düzenleyen: Moderatör: