• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

LAZER EPİLASYON KISIRLIĞA NEDEN OLUR MU?

eternity38

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2013
442
153
133
Lazer epilasyon kısırlık yapıyo diyolar bende daha bekarım evlendikten sonra mı yaptırsam acaba diye düşünüyorum kafam karıştı. Bi de ağda dan daha çok acıtır mı onu merak ediyorum gidenler varsa yardımcı olabilir misiniz lütfen

Lazer atışları derinin hemen altına işler yumurtalıklar o atışlara çoook uzakta kalır. Benim jinekologum önerdi yaptır diye. Acısı kişiye göre değişir. Ağdadan bir milyon kat rahatlık

Lazer atışları derinin hemen altına işler yumurtalıklar o atışlara çoook uzakta kalır. Benim jinekologum önerdi yaptır diye. Acısı kişiye göre değişir. Ağdadan bir milyon kat rahatlık
Ayda bir kez mi gidiliyo peki lazere bi de lazerden sonra kaç günde geri çıkıyo ilk seanslarda

Ayda bir kez mi gidiliyo peki lazere bi de lazerden sonra kaç günde geri çıkıyo ilk seanslarda
Ayda 1 kez gidiyor, reglinden 1 hafta önce yada sonra. İlk senanslarda 15 gün içinde çıkıyor zaten ama zayıf eskisi gibi değil. Sonrasında zaten dökülüyr epey tek tüklere işlem yapılıyor. Ipl yada buz lazer öneririm

Ayda 1 kez gidiyor, reglinden 1 hafta önce yada sonra. İlk senanslarda 15 gün içinde çıkıyor zaten ama zayıf eskisi gibi değil. Sonrasında zaten dökülüyr epey tek tüklere işlem yapılıyor. Ipl yada buz lazer öneririm
Çok acıyo mu yaa benim ağrı eşiğim düşük

Merhaba ben evlenmeden önce 2 yıl kadar süre lazer yaptırdım ve şuna 7 aylık bir oğlum var :) ilk zamanlar daha çok acıyor ama ağda kadar değil tabi. Kıl kökleri azaldıkça birşey hissetmiyorsun. Bence evlenmeden önce yaptır ki rahat et. Hamilelikte kıl tüy derdin olmaz asıl ne güzel :)

Ipl lazer degildir yanlis bilgilendirmeyin ipl modern agda sistemidir. Fakat bir cok kisi bilmeden lazer yaptiriyorum diye yaptiriyor bu islemi..

Lazer epilasyon kısırlık yapıyo diyolar bende daha bekarım evlendikten sonra mı yaptırsam acaba diye düşünüyorum kafam karıştı. Bi de ağda dan daha çok acıtır mı onu merak ediyorum gidenler varsa yardımcı olabilir misiniz lütfen
Kesinlikle kisirlik yapmiyor. Lazer derinin altina inebiliyor sadece. 6 veya 8 hafta seans aralari. Vucut bolgesi icin alexandrite lazer. Yuz bolgesi icinde buzlazer diod oneririm. Yaptirdiktan 1 hafta veya 10 gun sonra tuyler dokulmeye basliyor. 3.ncu seanstan sonra gozle gorulur fark olusmaya basliyor

Ben de eylülden beri gidiyorum. Büyük rahatlık gerçekten bu seferki seansım biraz sarktı ama yarın üçüncü seansıma gidicem inşallah 2 ayda bir gidiyoeum seanslara ve seanstan 15 gün sonra da kontrol atışı oluyor. Şu an 2 ay geçti ve tek tük anca çıkmaya başladı. Ağdadan yüz kat daha az acı oluyor ve hemen bitiyo zaten ağda gibi değil. Bu arada ben de bekarım ve doktorum zararı olmadığını söyledi :)

Ben de eylülden beri gidiyorum. Büyük rahatlık gerçekten bu seferki seansım biraz sarktı ama yarın üçüncü seansıma gidicem inşallah 2 ayda bir gidiyoeum seanslara ve seanstan 15 gün sonra da kontrol atışı oluyor. Şu an 2 ay geçti ve tek tük anca çıkmaya başladı. Ağdadan yüz kat daha az acı oluyor ve hemen bitiyo zaten ağda gibi değil. Bu arada ben de bekarım ve doktorum zararı olmadığını söyledi :)
3.ncu seanstan sonra dahada memnun kalacaksiniz. Benim 3.ncu seans bitti batik coktu ve yogundu benimkiler resmen kildi. Iyiki de var bu lazer denen olay. En azindan seans aralarinda temiz geziyoruz degilmi

3.ncu seanstan sonra dahada memnun kalacaksiniz. Benim 3.ncu seans bitti batik coktu ve yogundu benimkiler resmen kildi. Iyiki de var bu lazer denen olay. En azindan seans aralarinda temiz geziyoruz degilmi

Gerçekten öyle tertemiz mükemmel bir şey. Bende de batık vardı ve gözle görülür bir şekilde azalma var

Ankaradayim. Yuz bolgesi icin buzlazer diod elpidada. Vucut bolgesi icin alexandrite epicare elos poliklinikte. Siz nerenize yaptirmayi dusunuyorsunuz?
Ben zaten yaptırıyorum ama konya da gidiyorum. Ama Alexandrite benimki. Biraz daha ilerleyince buz lazere geçmek istiyorum ankara da. Bacak koltukaltı genitale gidiyorum ben de

Back