• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lazer epilasyon kampanyaları

vienett

Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2013
10
0
16
34
Ankara
öncelikle herkese mutlu bayramlar..

ben koltukaltı tüylerimden nefret ediyorum. ağdayla alsam da, kökünden sir ağda ile aldırsamda kararma gibi, leke gibi bir çeşit iz kalıyo. bu izden hiç haz etmiyorum. tüylerim kalın ve sert belki ondan oluyor.

lazere gitmek istiyorum, indirim sitelerinde sadece koltukaltı için çok uygun fiyata (30 tl gibi) lazer yapıyolar. bitirme garantili diyolar. bir türlü güvenip alamadım :(

bu tarz sitelerden lazer epilasyon alan var mı?
tavsiye eder misiniz?

yoksa ucuz etin yahnisi mi?

bende fiaytı yüzünden çok istediğim halde lazer yaptıramayanlardanım :( indirim sitelerinden kastınız ne tam anlayamadım ama bilmem ne kuaförde yada güzellik salonunda %30 indirim vs gibi ödeme yapıp kuponla ilgili yere gidilen sitelerden bahsediyorsan eğer ben onları komple ağda için filan araştırmıştım ucuz çok iyi diye, senin indirimli geldiğini bildikleri için hiç özen göstermiyolarmış tabi bu lazerde nasıl olur bilmiyorum ama bi yere gidip de bedava hayrına yapılıyomuş gibi muamele görmek en önemlisi de özensizliklerinden dolayı vücuduma zarar gelsin istemedim :5:

bende fiaytı yüzünden çok istediğim halde lazer yaptıramayanlardanım :( indirim sitelerinden kastınız ne tam anlayamadım ama bilmem ne kuaförde yada güzellik salonunda %30 indirim vs gibi ödeme yapıp kuponla ilgili yere gidilen sitelerden bahsediyorsan eğer ben onları komple ağda için filan araştırmıştım ucuz çok iyi diye, senin indirimli geldiğini bildikleri için hiç özen göstermiyolarmış tabi bu lazerde nasıl olur bilmiyorum ama bi yere gidip de bedava hayrına yapılıyomuş gibi muamele görmek en önemlisi de özensizliklerinden dolayı vücuduma zarar gelsin istemedim :5:

evet aynı şeyden bahsediyoruz yani kuponla gidilen yerlerden.
yalnız araştımalarımdan öğrendiğim kadarıyla zaten ücretini normal şekilde ödeyip gidenlerin birçoğu memnuniyetsiz.şikayet yazılan sitelerde korkunç şeyler anlatmışlar. hem insanların paralarını almışlar hem de kötü muamele etmişler. biraz gözüm korktu. bir de sitelerde yorumlara bakınca şunu görüyorsun; birinin tavsiye ettiği yer diğerine çok kötü davranıyor. kararsızım.

Ben nisantasi sculptureye gidiyorum cok kaliteli bir yer ve calisanlari cok ilgili.bu sezon kampanya yapmislar fiyat cok iyi kesinlikle tavsiye ederim

Back