• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon lazer epilasyon iz bırakır mı?

bilgin100

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2014
124
37
43
Kocaeli
Meraba. Yüzümde tüylenme var ve cildim çok hassas. Lazer yaptırıp kurtulmak istiyorum ama çok korkuyorum. Yüz bu sonuçta önemli bi yer. İz filan kalır mı? Çevrenizden duyduğunuz bildiğiniz böyle bi olay yaşayan var mı?

Ben yaptırıyorum canım, sadece yüzüme degil heryerlerime.
İşinin ehli olup, seni lazerle yakmadığı müddetce bir sıkıntı cıkmaz rahat ol.

Meraba. Yüzümde tüylenme var ve cildim çok hassas. Lazer yaptırıp kurtulmak istiyorum ama çok korkuyorum. Yüz bu sonuçta önemli bi yer. İz filan kalır mı? Çevrenizden duyduğunuz bildiğiniz böyle bi olay yaşayan var mı?
Bende birakmadi ki bayagi yaniklarimda olmustu ama bi ay felan sonra gecti.. lazerden sonra mutlaka bi gunes kremi surmeniz lazim

Ben yaptırıyorum canım, sadece yüzüme degil heryerlerime.
İşinin ehli olup, seni lazerle yakmadığı müddetce bir sıkıntı cıkmaz rahat ol.
Ben yandiim hemde ne yanmaa bikini bolgemi yakti bi gece hic uyuyamadim agladim resmen sabah anneme koştum o akil ettide buz yaptim yavas yavas duzeldi cok kotuydu cok

Bende yüzüm icin gitmeyi düsünüyorum ve ayni korkulari tasiyoruz :KK43:
Yuzunuzde tuymu var yoksa killanma mi yani hormon bozuklugundan dolayi ise lazer bi ise yaramiyo oncelikle hormon tedavisi yapilmasi lazimmis.. benim gittigm yer oyle soylemisti

Ben yandiim hemde ne yanmaa bikini bolgemi yakti bi gece hic uyuyamadim agladim resmen sabah anneme koştum o akil ettide buz yaptim yavas yavas duzeldi cok kotuydu cok
kıyamam tatlım, iyi misin şimdi?
ben ilk lazer sevdasına sacma bi yere gittim. Özellikle tembihledim dovmem var kapatın diye eşşek o.urdu yel goturdu misali bişey olmaz diyerek kapatmadılar.
o simsiyah dovme nasıl yanıyor biliyor musun...
Aylarca iyileşmedi, iyileşincede ortası renk attı.
Mutlaka profesyonel bir yer olması gerek mutlaka.

kıyamam tatlım, iyi misin şimdi?
ben ilk lazer sevdasına sacma bi yere gittim. Özellikle tembihledim dovmem var kapatın diye eşşek o.urdu yel goturdu misali bişey olmaz diyerek kapatmadılar.
o simsiyah dovme nasıl yanıyor biliyor musun...
Aylarca iyileşmedi, iyileşincede ortası renk attı.
Mutlaka profesyonel bir yer olması gerek mutlaka.
Evet iyiyim simdi cok sukur kurtuldum hepsinden tesekkurler 3 sene once yaptirmistim ben.. kesinlikle katiliyorum cok iyi bi yer olmali. Deli mi onlar dovmeyi kül eder o lazer. Benimde rimelimden bi tortu yanagima düsmüs farketmedim lazer isini oraya degdiginde çat dedi resmen yakti Allahtan iz kalmadi sizede gecmis olsun

Yuze lazer pek tavsiye edilmiyor, igneli epilasyona ne dersiniz? Ben yuzume de lazer yaptirmistim, yuzumun her yerinde siyah, sert killar cikti. Bence yuze lazere hiiccc bulasma. Bacak, bikini eyvallah diyorum.

Lazeri de adam gibi yaparlarsa, yakmaz etmezlerse iz birakacak bir durumu yok.

Yuzunuzde tuymu var yoksa killanma mi yani hormon bozuklugundan dolayi ise lazer bi ise yaramiyo oncelikle hormon tedavisi yapilmasi lazimmis.. benim gittigm yer oyle soylemisti

tüy ;) Arap kadinlarinda oldugu gibi bizlerdede genetik olarak avrupadaki insanlardan fazla tüylüyüz :) Benim birde en cekindigim sey o tüyleri jiletle almak :(. Bir arkadasim yüzü icin gidiyor 1 senede bitirecek. Ilk seanstan sonra hemen azalma olmus ki bu arkadasta beya tüy vardi

tüy :KK66: Arap kadinlarinda oldugu gibi bizlerdede genetik olarak avrupadaki insanlardan fazla tüylüyüz :) Benim birde en cekindigim sey o tüyleri jiletle almak :KK43:. Bir arkadasim yüzü icin gidiyor 1 senede bitirecek. Ilk seanstan sonra hemen azalma olmus ki bu arkadasta beya tüy vardi
Hmm bendede pek belli olmayan tuyler vardi iyi geldi gibi yuzumden cok emin olamiyorum dedigim gibi cok belli degildi zaten ama artma yada leke olmadi:KK39:

gerçekten yaptırıyor musunuz yüzünüze :KK57: sitede bu konuda o kadar çok konuşulmuş ki hiiiç düşünmedim bu yüzden yüzüme yaptırmayı . ihtiyacım olduğu halde korkup eledim bu seçeneği. yaptıranlar detayları yazabilir mi lüten..

ben yüzüme alexle epilasyona başladım, ama bu sitedeki yorumları okuyunca içim karardı. Var mı yuzune alex yaptırıp memnun kalan?

igneli tavsiye etmıyorum çünkü en yakın arkadaşım ilk yaptırdıgı şeydi yüzüne igneli sıkıntılar kaşıntı ve lekeler oldu tabi ciltten ciltede olabilir bu şeyler kötülemek dogru olmaz ama hibrit lazeri öneririm iyi bi doktor kontolunde yaptırman gereklı önemli bir bölge çünkü son derece dikkat istiyor.

lazer yakmadığı sürece iz bırakmaz bazı lazer cihazlarının yanık izleri zaman içinde geçer bazıları kalabilir oradaki dokuyu öldürür çünkü.....işinin ehli olursa bu risk olmaz tabiki....lazerde güneş çok büyük risk oluşturur güneşte fazla kalmaman ve koruyucu kullanman çok önemlidir....ayrıca küçük bir not yüzüne lazer yerine iğneli epilasyon tercih etmeni öneririm...

igneli tavsiye etmıyorum çünkü en yakın arkadaşım ilk yaptırdıgı şeydi yüzüne igneli sıkıntılar kaşıntı ve lekeler oldu tabi ciltten ciltede olabilir bu şeyler kötülemek dogru olmaz ama hibrit lazeri öneririm iyi bi doktor kontolunde yaptırman gereklı önemli bir bölge çünkü son derece dikkat istiyor.
Meraba zeynep bende başladım hibrite 6 seansta garanti biticek dediler ben 4 teyim sanki bitmicek gibi geliyor moralim bozuluo seninli bittini kaç seans oldu bilgi verebilirmisin

Back