• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon İle İlgili Kafama Takılan Bir Sorun

Clemencia

Anlıyorum
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2018
6.662
15.579
248
Hanımlar merhaba lazer epilasyon yaptırmayı düşünüyorum ancak bazı çekincelerim var. Özelliklede benimle aynı durumda olup yaptırmış olanlar yazabilirse çok mutlu olurum.

Şimdi benim vücudumda küçük boyutlarda ama fazla diyebileceğim benler var,1 tanede bacağımda oldukça koyu,siyah renkli ve büyüme yapan neredeyse karpuz çekirdeği boyutu kadar olan bir ben var,son olarakta kolumda dövme var.

Sorum şu bunlar lazer yaptırmama engel midir? Yaptırsam her hangi bir kötü sonuçla karşılaşır mıyım?

Lazer epilasyon benlerin huyunu değiştirebiliyor deniyor. Önce cildiyeye gidip muayene olarak benleri lazerle yada cerrahi yöntemlerle aldırırsanız daha iyi olur. Sonrasında lazer epilasyon daha güvenli olur diye düşünüyorum.

lazer epilasyon ışınları ben üzerine nüfuz ederek kanseri tetikleme potansiyeline sahip, bu bölgeye ancak iğneli yaptırabilirsiniz. dövme olan bölge içinse nd yag daha uygun olur çünkü lazer ışınları pigmentin olduğu yere yoğunlaşır yani dövmeye. bu sefer kıllara etkisi olmaz

Back