lazer epilasyon ile bilgisi olanlar bir bakabilirler mi?

turuncukelebek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
608
5
96
Ankara
uzun zamandır çok istedğim bir şeydi lazer yaptırmak ve hiç beklemediğim bir zamanda karşıma çıktı pat diye kayıt oluverdim ama hiç bir bilgim yoktu kayıt olduğumd asonra biraz araştırdım ve kafama takılan bir kaç soru var bilenler yardımcı olurlarsa çok sevinirim.ilk başta duyduğumda bıktığım için hemen kayıt oluyorum dedim ve öyle oldum ama sonra düşününce bunun bir zararı olur mu diye düşündüm kanserojen yapar mı diye araştırdım buna herhangi bir kanıt yokmuş şu andaki bulgularda.aklıma takılan diğer bir sorunsa lazer yaptıran çevremd egeneld eesmer tenli kişiler ve çok memnunlar kurtuldum diyenler var 5.seansına gitmeden ama ben beyaz tenliyim hiç beyaz tenli lazer yaptıranla karşılaşmadım içinizde mutlaka vardır diye düşünüyorum beyaz tenlilerde bitme oranı daha mı düşüktür daha mı yüksektir?ben sarışınım aslında ama beyaz tenliyimde yani çok sarışın değilim dizden aşağısı siyah çıkıyor bacak üstümü şimdiye kadar hiç almadım lazer görmez dediler zaten bir şikayetimde yok,kolumda aynı şekilde orasıda olmucak,koltuk altı ve genital birde yarım bacak olucak bitme oranı nedir kabaca?birde en çok korktuğum yanık olabiliyormuş allah korusun başına gelen va rmı hiç ya da nasıl oluyor tamamen mi kalıyor bu yanık?çok soru sordum ama aklımd adaha çok soru var aslında:)sanırım tamamen çıplak oluyoruz ve bizi o şekilde uzmanlar ya da doktorla rgörüyor değil mi:93:

Merhaba bende açık tenliyim tüylerim siyahtı başladım bacak ve genital bölgeye koltuk altına inanılmaz güzel sonuç aldım 3 kere gittim şu an yok denecek kadar çok azlar ama benim genital ve koltuk altım birazcık uzunca sürdü gittiğim bayan bana ben birazcık yüksek çalışacam dedi tenin beyaz tüyler siyah olduğu için daha çabuk sonuç alırsın dedi ve sonuç çok güzel üst taraflardaki tüylerin açıksa boşuna gitme hem zaman hemde para kaybı olur ama sende benim gibi tenin açık tüylerin siyah ise hemen git derim bekleme sonuç muhteşem yanma olayı ise bende hiç olmadı ama aynı yere 1 den fazla atış atarsa yanma oluyormuş tavsiyem işini birine yaptır derim şimdiden hayırlı olsun

teşekkür ederim:)peki acı çok oluyor mu yani ne kadar sürüyor?birde bu tüylerin siyah ve kalın olması etkili sonuç veriyormuş ve sen hangi makinede yaptırdın acaba?

teşekkür ederim:)peki acı çok oluyor mu yani ne kadar sürüyor?birde bu tüylerin siyah ve kalın olması etkili sonuç veriyormuş ve sen hangi makinede yaptırdın acaba?

Acı oluyor tabiki ama kişiden kişiye değişir dayanıklılık meselesi evet tüylerin kalın ve siyah olması çok daha güzel sonuç veriyor çünkü lazer onu net görüyor alexander yaptırdım ortalama seans 1 saat kadar sürüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…