Lazer epilasyon için İstanbul Bahçelievler de güvenilir yer

bayanagresif

EYY HAYAT GÜLÜMSE KAHRINI ÇEKİYORUM
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2015
35
33
3
Slmm kızlar yine ben bende genital bölge için lazer epilasyona gitmeyi düşünüyorum ama kafam çok karışık KK da yazan yazılar kafamı çok karıştırdı kimi diod kimi alexandra diyo en iyisi hangisi bilgi verirseniz sevinirim birde istanbul Bahçelievler de güvenilir yer var mı giden veya gidip iyi sonuçlar alan var mı öyle her yere guvenemem artık burdaki yazıları da okuyunca şimdiden teşekkürler

bayanagresif merhaba. Ben koltukalti icin floryada bir poliklinige gittim. 6seanslik paket almistim, 5 kez gittim. Suan 3-5 tane cikiyor. Belli de degil. Cok memnun kaldim. Ama birazcik pahali bu sebepten genitale baska yere gidiyorum 6seanstir ama istedigim sonucu alamadim hala.
Istersen bir bak dr.nuran poliklinigi. Fiyati da genital en sordugumda 175ti seansi yanlis hatirlamiyorsam

Bakırkoyde alamira guzellık salonu var. Ben 1 seans yaptırdım cuma gunu tıtız calıştı baya . Yaptıranlar memnun baya. Arastır bence orayı . Butun yontemlerı denemiş bırıyım bu arada . Insallah kesın çozum olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…