lazer epilasyon hk.

dogadostupanda

Nirvana
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
47.050
Puanlar
598
merhaba arkadaşlar,

bugün lazer epilasyon için bir yer ile konuştum. Kullanılacak cihazın adını araştırmak sormuştum ama tam hatırlayamıyorum. 3 kere sorduğum için arayıp tekrar sormaya çekiniyorumda :KK70: Alex'li bir şeydi ama Alexandre demedi. Daha önce Alexandre ile epilasyona girdiğimde tüyleri jilet ile alıyordum ama bu cihaz için jilet uygulamam gerekmiyormuş. Soğuk hava üfleyebilen bir cihazmış yani jelle yapılan değil. Cihazın adı hakkında bir bilgisi olan var mı?

Bende kendime alicam bu ay geçince.
Evde yapıcam annem ile kullancaz.
Ben philips lumea arastirdim ama senin dedigine de rastladim arastiriken.
Gunumuzun en iyi lazer epilasyon aleti listesinin baslarinda senin dedigin cihazin ismi yazili.

Birde ricam ozellikle evde yapan arkadaslar varsa biraz bilgi verebilir mi ise yariyor mu cok profesyonellik gerektiren bir durum mu.

Teşekkürler saygilar hürmetler :)

[QUODieAnotherDay-, post: 46820155, member: 763634"]Bende kendime alicam bu ay geçince.
Gunumuzun en iyi lazer epilasyon aleti listesinin baslarinda senin dedigin cihazin ismi yazili.

Birde ricam ozellikle evde yapan arkadaslar varsa biraz bilgi verebilir mi ise yariyor mu cok profesyonellik gerektiren bir durum mu.

[/QUOTE]
Ben lumea kullanıyorum. Ilk seansta bile paya etki göstermişti. Ablam iki senedir kullanıyor . Daha doğrusu son bir yıl hastalığı sebebiyle kullanamadı. Ama bacaklar koltuk altı pürüzsüz ve kıl cikmiyor. Profesyonel olmana gerek yok çok pratik bir cihaz.

[QUODieAnotherDay-, post: 46820155, member: 763634"]Bende kendime alicam bu ay geçince.

Ben lumea kullanıyorum. Ilk seansta bile paya etki göstermişti. Ablam iki senedir kullanıyor . Daha doğrusu son bir yıl hastalığı sebebiyle kullanamadı. Ama bacaklar koltuk altı pürüzsüz ve kıl cikmiyor. Profesyonel olmana gerek yok çok pratik bir cihaz.[/QUOTE]

Allah razi olsun canim. Ben arastirdim tabi ama yinede kk kizlari kadar kimse bilemez dedim sormak istedim :)

Jiletle alıp lazer yapmak nedir yaw ? Bitmez o öyle,arkadaşıma o yöntemi uyguluyorlardı ne kıl bitiyordu nede bişey..
Yıllar önce yaptırmıştım ben hiçte jilet fln yapmıyorlardı.. Özel bölge ve koltukaltı tertemiz valla.. Hamilelikte hormonlar değişir yine çıkar vs diyorlardı hepsi yalan.. Ama yılda bir gidiyorum tek seans çıkmasın diye..
Jilet yapıyorsa gitmeyin net..

İyi de lazerde her zaman jiletle alınıyor zaten tüyler zamanla azaldığı için sorun olmuyor.
Aleksandrayt diye okunan lazer herhalde ben ilk onunla başlamıştım sonra doktorum kullandığı aleti değiştirdi öyle bitti benim. Şimdi hamileyim biraz çıktı gibi ben hiç almıyorum neredeyse. Doğumdan sonra tekrar gidicem.

Taramalı denen yöntem mi acaba?

Jiletle alıp lazer yapmak nedir yaw ? Bitmez o öyle,arkadaşıma o yöntemi uyguluyorlardı ne kıl bitiyordu nede bişey..
Yıllar önce yaptırmıştım ben hiçte jilet fln yapmıyorlardı.. Özel bölge ve koltukaltı tertemiz valla.. Hamilelikte hormonlar değişir yine çıkar vs diyorlardı hepsi yalan.. Ama yılda bir gidiyorum tek seans çıkmasın diye..
Jilet yapıyorsa gitmeyin net..

Benim gittiğim cihazda jilet şarttı. Tamamen bitmişti en az 3 yıl hiç çıkmadı ama en yoğun ve nemli bölge olduğu için genitalde tek tük çıkmaya başladı. Ama diğer yerler hamilelikte bile çıkmadı.
Bence biraz da makineden değil hormonel durumdan.

Son düzenleme:

Lumea kullanıyorum 1-2aydır. çok rahat. çok güzel.
azalmada oldu tabikide. tavsiye ederim

Hayrim olsun.
in vino veritas in vino veritas ve Bibibella Bibibella evde yapiyor.

1.5 senedir kullanıyorum lumea, gayet memnunum. İşe yarıyor, profesyonellik gerektirmiyor. Gayet kolay uygulama yapılıyor.

Taramalı denen yöntem mi acaba?

Benim gittiğim cihazda jilet şarttı. Tamamen bitmişti en az 3 yıl hiç çıkmadı ama en yoğun ve nemli bölge olduğu için genitalde tek tük çıkmaya başladı. Ama diğer yerler hamilelikte bile çıkmadı.
Bence biraz da makineden değil hormonel durumdan.
Jiletle almak mantığıma hiç uygun gelmiyor,tüyleri kısaltmak okey.. Bu yöntemle yaptırıyor arkadaşım kılın tüyün bittiği yok :)

Canım ben kullanıyorum Philips lumea çok memnunum ben beyaz tenliyim tüylerim siyah olduğu için hemen etki gösterdi ama sarı tüylerde daha zor oluyomuş görmüyomuş ışınlar tüyleri sanırım. Eğer sarışınsa bunu da göz önünde bulundurman gerekir bi araştır. Kullanımı çok kolay üstelik. Bi de tabii yaz geldi kışın daha kolay oluyo çünkü tüyler uzayıp dökülmesi gerekiyo. Merak ettiğin bişey olursa sorabilirsin. Bi de gitttigidiyordaa daha uygundu fiyatı

alexandrite cynosure benim makınem bu.memnunum şimdilik.internttek bak resımlerıne sende gıttıgınde merkeze bundanmı degılmı dıye karslastırrsn

Back