ema1 Hayat, sen plan yaparken başına gelenlerdlr Pro Üye 10 Ağustos 2009 26.133 18.287 823 26 Temmuz 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi ema1 #1 hastaneden gelen ebeler bı kouışmayı yapınca kızımda korkmuş epilasyon sakıncalımı diye
Jelybonsdf 1 kalpte 3 AŞK... Kayıtlı Üye 7 Şubat 2012 6.082 44 113 Kırıkkale 26 Temmuz 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi ema1 #2 ema1 .!.: hastaneden gelen ebeler bı kouışmayı yapınca kızımda korkmuş epilasyon sakıncalımı diye Genişletmek için tıkla... Genital bölgye zararlı olduğunu duydum.sonucta yüksek derecede ısı veriliyo.bayanlar için sıcak su bile zararlı o bölgede.
ema1 .!.: hastaneden gelen ebeler bı kouışmayı yapınca kızımda korkmuş epilasyon sakıncalımı diye Genişletmek için tıkla... Genital bölgye zararlı olduğunu duydum.sonucta yüksek derecede ısı veriliyo.bayanlar için sıcak su bile zararlı o bölgede.
Lima_ herşey çok güzel ve daha da güzel olacak Kayıtlı Üye 14 Eylül 2012 237 57 53 27 Ağustos 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi ema1 #3 Uzun dönem alınması iyi değil diye biliyorum... Bende 1.5 yıldır lazer alıyorum da böyle bişey demiyorlar bi doktora sormak lazım
Uzun dönem alınması iyi değil diye biliyorum... Bende 1.5 yıldır lazer alıyorum da böyle bişey demiyorlar bi doktora sormak lazım
Y yesil_zeytin_ Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 25 Ağustos 2011 18.300 13.422 298 29 Ağustos 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi ema1 #4 s.a yanlış yönlendirmek istemem ama neye dayanarak yaptıgımı anlatayım. bende genital için teredütlüydüm.. arkadaşımın kuzeni edirnede kadın doğum doktoru. oda yaptırıyormuş. ben ve arkadaşım ona dayanarak başladık. memnunum..
s.a yanlış yönlendirmek istemem ama neye dayanarak yaptıgımı anlatayım. bende genital için teredütlüydüm.. arkadaşımın kuzeni edirnede kadın doğum doktoru. oda yaptırıyormuş. ben ve arkadaşım ona dayanarak başladık. memnunum..