Lazer Epilasyon Hakkında Deneyimleriniz...

handemine

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2013
18
0
86
İstanbul
Merhabalar ben yeni üyeyim, ilk konumu en çok bilgiye ihtiyacım olan alanda açmak istedim.
Sizlerin deneyimleri sayesinde hayatım kolaylaşıyor. İyi ki varsınız :) Geleyim sorunlarıma;

1) 22 yaşındayım ve tüm vücut lazer epilasyon yaptırmak istiyorum. İstanbul/Tuzla da oturduğum için Gebze de dahil kendime yakın yerleri araştırıyorum önerebileceğiniz yerler var mıdır, neresidir?

2) Yüzümdeki kıllardan ve favorilerimden de oldukça rahatsızım ancak forum sayesinde daha kötü olmasını istemediğim için yüzden vazgeçtim. Diğer bölgeler için her türlü önerinize açığım. Örneğin; "Tüm vücut için Alexandrite Lazer kalıcı tamam ama bıyık bölgesine iğneli epilasyondan da oldukça memnun kaldım"...gib. Birkaç kullanıcıdan yüz bölgesine diod lazerden memnun kaldığını okudum.

Elde edebileceğim kadar garanti bilgi elde etmeye çalışıyorum. Yardımlarınızı esirgemezseniz çok sevinirim. İlk mesajım bu ve özel mesaj gönderemeyeceğimi biliyorum şimdiden yardımlarınıza çok teşekkür ediyorum :)

Merhaba ben yaklaşık 3,5 yıldır lazer yaptırıyorum.tamam bikini ve kolaltı bölgemde azalmalar oldu hatta tektük kaldı 3 senenin sonunda öyle ki 8,9 ayda bir gitmeye başlamıştım.çok rahatlattı beni hakkını yemeyelim:)lakin yüz bölgesi bir muammaa favorilerde kesin sonuç çünki sert ve siyah ama diğer yumuşak ve açık renkli tüyleri çoğalttıgı gibi olmadık yerlerde çıkmasını sağladı.zaten gittiğim yerdeki dermatolok yüze kesin diyemem hatta vazılarında çoğalma bile oluyo,demişti olduda.Bugün itibariyle canıma tak etti ve sir ağda yaptım belki bioderin yeni çıkan ampulllerinden de alırım azaltıyomuş.Evet arkadaşım eğer kaliteli bir makine ve uzman kişilerse ve tüylerin de sert ve koyuysa şansın çok.Ama yüze girme:))Başarılar.

Çok teşekkür ederim deneyiminizi paylaştığınız için :))
Yüze girmemek en doğrusu sanırım, pişman olmak istemiyorum.. Peki paket olarak mı anlaştınız yoksa bitene kadar mı, hangisi daha doğru sizce???

Hayır paket olarak anlaşmadım.bana çok güven vermedi paket programları:)yarın kapansa çekip gitseler kalıcammı ortada.Ama benim gittiğim merekezin artısı şu idi.2 seansdan senra her gittiğim senalarda%10 indirim yapılıyordu.yani 200 tl ile başladığım epilasyona 115 tl vermeye başladım.tabiki 115 taban fiyat dahada aşağıya düşmezler çünki bitmesi: yıl herseferinde %10 indirseydi bedavaya gider gelridim.:)ayrıca agdaya başladığımdan buyana çok rahatım inan.Birde arkasından 3 gün boyunca limonla masaj yaptımm resmen çıktıklarını farkt etmedim desem yalan değil.
Dene:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…